KvantumTudatosság konzultáció – Quantum Harmony kezelés

Támogatás, útmutatás, új nézőpontok a Tudatosság felfedezésében, energetikai hangolással, hogy a lehetőségek kibontakozhassanak.

 

KvantumTudatosság konzultáció

 

 

A KvantumTudatosság konzultáció  egy kellemes kb. 1,5 órás együttlétet takar.

Mindannyian vágyunk harmóniára, belső békére, jólétre, az élet örömének megélésére. Mégis előfordul, hogy el vagyunk tőle választva. Valami elfedi a lehetőségeket. Beszűkült tudatállapotban élünk, ugyanazokat a köröket futjuk és nem látjuk meg az élet adta lehetőségeket. Talán energiahiányos állapotban vagyunk és úgy érezzük, hogy parkolópályára kerültünk.

Nyitott szívvel, csendes elmével, tiszta jelenléttel új világok, új lehetőségek tárulnak fel. Lehet ez az egészség megszilárdítása, belső egyensúly, megújulás, kibontakozás. Ehhez szükséges egyfajta Tudatosság, tudatos kapcsolódás a Forrásenergiához.

 

Nálam szebben írja  le Dr. Grandpierre Atilla fizikus :

 

Ha átéljük életünk lényegét, forrását, ha lelki, tudatos kapcsolatba kerülünk a Nagy Egésszel, elönt az életöröm és kinyújtózik bennünk a biztonság tudata, mert az Egész a kozmikus, végtelen világban honol, az Öröklét ma már meseszerűnek tűnő világában.
Végtelen energiából meríthetünk, az Élet kimeríthetetlen forrásából.

Találkozunk azzal az egységesítő élménnyel, amely képessé tesz bennünket, mintegy kiemelkedve életünk síkjából arra, hogy rálássunk életünk egészére és képessé váljunk életünk egészének irányítására.”

 

Tudatunknak  teremtőereje van. Mikor az elme és a Tudat, az elme és a Szív harmóniában, koherenciában működik, akkor szívünk vágyainak megvalósulását az elménk is támogatja, akkor tudunk könnyedén sikereket elérni.

Ebben nyújt támogatást a kvantumtudatosság konzultáció, mely tudományos felismerésekre  és a hagyományos szellemi utak gyakorlataira épül.

Találkozásunk első felében beszélgetünk, az elérendő célokról, arról miben szükséges változás. Ránézünk a helyzetre az éber tudatosság szemszögéből. Miközben beszélgetünk megfigyelem milyen nem tudatos, nem támogató minták, meggyőződések nyilvánulnak meg nálad, így könnyebben feltárhatók az akadályok, melyek elfedik a valóságot.

Lehetnek ráébredések, felismerések.

 

Quantum Harmony energetikai hangolás

Minden fizikai megnyilvánulás először az információ szintjén jelenik meg, ezért  a konzultáció második felében történik  az információs minták átalakítása  és új minőségek beépítése.

Itt érkezik olyan impulzus és megtapasztalás, ami  elindítja a pozitív változást. Tudatosan kapcsolódunk,  ahhoz az információs mezőhöz, amiben lehetőségként minden benne van és amiből a fizikai valóságunk születik. Itt alapvetően két módszert alkalmazok. Egyik a Quantum Harmony harmonizálás, a másik a Mátrix Energetikából ismert 2 pont módszer.

Nem én foglak meggyógyítani vagy megváltoztatni, a konzultáció  és hangolás során Te magad változol.  Ahogy változik a képed önmagadról, a lehetőségeidről,  úgy változik meg benned a világ érzékelésének folyamata,  láthatóvá válnak új lehetőségek, melyekre nem az eddigi szokásos módon fogsz reagálni.
Ahogy változunk, úgy változik a valóságunk is. Ez a valóságteremtés  „Titka”.

 

A kvantumtudatosság konzultáció sikeréhez nem szükséges semmilyen előzetes elméleti tudás vagy gyakorlati tapasztalat. Szép eredményeket lehet elérni az élet bármely területén.

 

A konzultáció ára 16 000 Ft/ alkalom (kb. 1,5 óra időtartam)


Általában egy-egy adott témában néhány alkalom javasolt.

Jelentkezés, időpont egyeztetés a Kapcsolat menü pontban található telefonszámon vagy e-mail címen lehetséges.

További információ: Miben segítenek a Tudattechnológiák?

 

Az oldalon ajánlott szolgáltatások NEM helyettesítik a hagyományos orvosi és/vagy pszichológia kezelést!

Az oldalon található információk nem használhatók testi/lelki/mentális egészségügyi probléma kezelésére vagy önmagunk vagy mások diagnosztizálására!

A fenti szolgáltatások testi-lelki jólétünk elősegítése, lehetőségeink felismerése, a könnyedebb létezés  céljából alkalmazhatók EGÉSZSÉGES EMBEREK számára!