KvantumTudatosság és Ébredés

KvantumTudatosság és Ébredés

 

A Világmindenséget (a csillagoktól  a saját testünkig)  létrehozó és működtető  Erőhöz vagy Intelligenciához tudatos kapcsolódás képes változásokat létrehozni személyes életünk bármely területén.

A kvantumfizika szerint minden tapasztalat bennünk születik és bennünk múlik el. A külvilágnak tűnő valóság ill. a valóságnak tűnő külvilág belül van.

Igen, minden töredék pillanatban a világ újra születik. Minden töredék pillanatban valamilyen módon választunk a lehetőségek sokaságából.
Mi emberek mégis folyamatosnak éljük meg a valóságot, s általában tudatosság nélkül, automatikus működéssel választunk újra, általában ugyanazt vagy hasonló rezgésű tapasztalatot.
Valóban végtelen a Mindenség, határtalan az Univerzum? Határtalanok a lehetőségeink? Valóban van lehetőségünk eldönteni, hogy milyen módon éljük az életünk? Valóban van választásunk? Van szabad akarat? S ha van, megtudjuk élni a szabadságot?

A kvantumgyógyítás módszerei viszonylag újkeletűek, de a tudás visszanyúlik a régmúlt szellemi iskoláihoz. Lásd pl. advaita és szufi, de említhetem a mátrix energetikából ismert 2 pont módszert, ami Hawai’i szigetekről ered, ott kahuna érintésnek nevezték. (S itt nálam a 2 fő irány összeér.)

Olyan fantasztikus, hogy az ősi tanítások és a modern tudományos kutatások a kvantumtudatosságban összeérnek. A spiritualitás nemcsak egy divatos kiegészítő! Legyen az élet Tudatos, amennyire csak képesek vagyunk rá. A spiritualitás maga az élet, nem választható el a hétköznapoktól.

 

Egy idézet Oshotól:

”Önmagában az élet semleges. Mi tesszük csodálatossá, mi tesszük csúnyává.

Az élet az az energia, amelyet mi viszünk bele. Ha szépséget öntesz az életbe, akkor csodálatos lesz. Ha csak ülsz egy helyben, és azt akarod, hogy csodálatos legyen, akkor nem lesz az – neked kell létrehoznod a szépséget.

Neked kell színeket adnod a valóságnak, neked kell dalt adnod a valóságnak – akkor lesz csodálatos. A szépség egy teremtmény akárcsak a rútság.

A boldogság egy teremtmény, akárcsak a boldogtalanság.

Csak azt kapod, amit létrehozol, sosem kapsz semmi mást.

Az élet nem más, mint egy üres vászon – festhetsz gyönyörű jelenetet, tájképet, vagy festhetsz fekete szellemeket és veszélyes embereket. Tőled függ.

Az élet csupán egy lehetőség.

Megad mindent, amire szükséged lehet: és most csináld magad!”

 

 

 

Igen, hogy “csináld magad”?

Ebben segít a KvantumTudatosság tanfolyam. Túl a lexikális tudáson és a módszeren a tanfolyam komplex, letisztult eszközöket kínál az Ébredés útján. Abban, hogy felfedezd Önmagad, a benned rejlő lehetőségeket és tudj élni is vele. Abban, hogy kifejleszd magadban a többdimenziós látásmódot.

 

 

KvantumTudatosság I. tanfolyam

KvantumTudatosság II. tanfolyam

 

KvantumTudatosság és Ébredés