Miben segítenek a Tudattechnológiák?

 

Tudattechnológiák

Valóságmegértésében  és a  tudatosság kiterjesztésben. Itt a kulcs a harmonikus, sikeres, egészséges élethez!

Minden fizikai megjelenés  alapja a Tudat. A tudattechnológiák hozzásegítenek az emberi lény kiterjedésének és határtalan lehetőségeinek a megismeréséhez. S Igen, ez működik! Lehetséges együttműködni a határtalan Intelligenciával.  Egyik kulcs a  Szív intelligenciája!

Amikor a Szív és az Elme együttműködik csodák történnek.

Érdemes szemléletet váltani, érdemes megérteni, megtapasztalni, ha tartós változást szeretnénk, változást harmóniában, szeretetben. Olyan változást, mely saját magunkat és minden létezőt szolgál. Minden létezőt szolgál, ha én igazán jól vagyok.


 

Az én rezgésem az én üzenetem a mindenség felé.

A Tudatváltás korszakát éljük. Szemléletváltás a tudományban, lásd Tudat alapú tudomány. Izgalmas idők ezek. Új tudományágak  jönnek létre, mint pl. epigenetika, mezőelmélet, hálózatelmélet a biológiában stb. Életre kelnek az ősi, időtálló szellemi tanítások, gyógyító módszerek. Új tudásrendszerek jönnek létre. S újból integrálódik a tudomány és a spiritualitás.


Egy izgalmas új kaland és életre szóló szemléletváltás. A valódi teremtőerő felismerése, az emberi Tudatban rejlő lehetőségek felismerése.
Itt a lehetőség, itt a szabadság  és itt a felelősség, hiszen adott élethelyzetünk rezgésünk, tudatállapotunk függvénye.


Ebben a testi-lelki-szellemi átalakulásban adok támogatást. Túl a személyes élettörténeteden és megnyílni a végtelen Tudatosságra! Ha felismered ki is vagy valójában, ha felismered önmagadban a forma nélkülit és végtelent, ha tudatosan kapcsolódsz a minden lehetőséget magába foglaló mezőhöz, akkor felismered mennyire a kezedben van az életed minőségének a  kulcsa.  A figyelmünk és szándékunk által. Legyen ez Tudatos !

Nem  kész megoldásokat adok, hanem  új nézőpontokat. Nem én foglak meggyógyítani vagy megváltoztatni, a konzultációk  és kezelések során Te magad változol.  Ahogy változik a képed önmagadról, a lehetőségeidről,  úgy változik meg benned a világ érzékelésének folyamata,  láthatóvá válnak új lehetőségek, melyekre nem az eddigi szokásos módon fogsz reagálni.
Ahogy változunk, úgy változik a valóságunk is. Ez a valóságteremtés  „Titka”.

Az egyéni  konzultáció alapja a kvantumszemlélet, vagyis tudatosan kapcsolódunk,  ahhoz az információs mezőhöz, amiben lehetőségként minden benne van és amiből minden születik.  Az átalakulás megváltozott tudat állapotban történik, ott ahol kinyílik  a Tér,  ahol magunk mögött hagyjuk személyes történetünket, tapasztalatainkat, sőt a testünket alkotó legkisebb részecskéket is. Hidd el az érzés nem lesz idegen.
Ezért szinte mindegy, hogy életünk melyik területén szeretnénk változást,  alkalmazhatjuk a kvantummezőben rejlő potenciált.

A Tudat alapú szemlélet alkalmas:
Egyrészt érzelmi és/vagy mentális lerakódások, blokkok feloldására, az Elme, a Szív és a Tudat harmonikus együttműködésére az élet különböző területein:

  • emberi kapcsolatok
  • munka, hivatás
  • bőség, pénzhez való viszony
  • önértékelés, önbecslés
  • szorongások, pánikbetegség
  • az egészség megőrzése, helyreállítása

Másrészt, ha  rendben mennek a dolgok és újabb lendületet szeretnél kapni céljaid elérésében vagy az Önismeret, Önfigyelés, Tudatosság és Kreativitás terén. Segít felszínre hozni a belső erődet.

Az élet bármely területén lehet lépésről lépésre haladni a cél felé, de ne zárjuk ki a kvantum ugrás lehetőségét !

A Tudatos választásban, változásban tudok segíteni. Különbözőnek látszó eszközökkel, melyekben sok a közös minőség, mint a tiszta szándék,  a figyelem és a szeretet, a biztonságos, ítélkezésmentes tér. Lehetőség van Bach virág esszenciákkal megerősíteni a változásokat,  hiszen azok szintén a személyes információs mezőnkben hatnak.

A változás, átalakulás bárki számára elérhető, használható, nincs szükség semmilyen előzetes ismeretre, tapasztalatra. Jó, ha van nyitottság és  szándék a változásra, változtatásra, de ez sem elengedhetetlen. Sikeres, tartós változást hozott a kezelés egy kutyusnál is.


Az egyéni konzultációról bővebben itt olvashatsz.