Kutics Marianna

Kutics Marianna

Fotó: http://kovesszilviafoto.com/

 

„…ha te magad szabad vagy…  felismered saját veleszületett szabadságodat, akkor a lényed megöleli az egész világot. A lényed megöleli az egész világot és a világ tud erről.”      – Mooji

 

 

 

Kutics Marianna

Hivatalos végzettségem szerint okl. üzemgazdász és okl.rendszerszervező vagyok. Voltak évek mikor mindezt tévedésnek tartottam és „gyógyítóvá” akartam válni. Ma már mosolygok ezen, s hálás vagyok különösen a rendszerszervezői diplomának. A KvantumTudatosság útján megérkeztem az élet rendszerszemléletéhez egy másik szinten és milyen jó, hogy a téma nem idegen.

Évtizedeket dolgoztam informatikusként, majd a Rádió C pénzügy-pályázat-iroda vezetője/mindenese voltam szívvel-lélekkel 9 éven át.

Valamikor a fiam születése után visszaköszönt  a gyerekkorom,  rengeteg fizikai és lelki szenvedéssel, amiből gyógyszer nélkül álltam fel. Itt indultak hatalmas változások bennem, s az életemben.

Évtizedeken át kutattam a létezés, az univerzum titkait. A szépség, az öröm és a szenvedés titkait önismereti tréningeken, pszichológus kanapéján, gyógyító tanfolyamokon. Különböző kultúrák szellemi útjaival ismerkedve, gyógyító módszerek sokaságával. Megéltem  leírhatatlan élményeket, mint extázis, transz és Csend, Önmagam megtapasztalása.

Tapasztalatból hiszek a változás képességében. Felismertem, ahogy változik a képünk önmagunkról, a lehetőségeinkről,  úgy változik meg a világ érzékelésének folyamata,  úgy tágul ki a Tér és  jelennek meg új minőségek, mint pl. kreativitás, az öröm és a szeretet természetes állapota.

Az éber tudatosságot, a  szépséget,  a szeretetteli kapcsolatokat, az élet  örömét szolgálom.

Quantum Harmony  tanácsadó (inkább szemlélet adó), tréner, a hawaii kultúra egyik hazai közvetítőjeként  sokan kaptak inspirációt az Ébredés folyamatában.