Egyetemes Ember Szíve Energetikai Hangolás – Aktiválás

Mindannyian szeretnék jól-lenni, több örömöt, harmóniát, bőséget, szeretetet megélni. A lelkünk mélyén  vágyunk arra, hogy többet fejezzünk ki, többet mutassunk meg abból akik valójában vagyunk.

Szívünk bölcsességével összhangban.

 

Egyetemes Ember Szíve Energetikai Hangolás - Aktiválás

Rezgésemelkedés, energetikai rendeződés, csakra hangolás!

Az emberi tudatosság emelkedése zajlik.

Mindannyian tanuljuk, hogyan éljünk  harmonikusabban, hogyan  fejezzünk ki  többet valódi  önmagunkból az egység, a szeretet és a teljesség energiájában.

 

Ez a folyamat tükröződik energetikai anatómiánkon is.

Másfél órás gyakorlat orientált program hozzásegít a harmonikus, energetikailag éber-tudatú létezéshez.  Ahhoz, hogy ezt a végtelen szeretetenergiát minél tisztábban, bölcsebben jelenítsük meg az életben. 

Összehangoltságban, örömben, békében, szeretetben.

Az energetikai hangolás során az egyéni mezőnket összhangba, koherenciába hozzuk az egyetemes mezővel. Bármilyen kihívás adódik az életben a harmonizált energetikai rendszerünk hangolására mindig támaszkodhatunk.

Mit ad az Egyetemes Ember Szíve Energetikai Hangolás – Aktiválás

  • Hozzájárulást az energetikailag éber tudatú élethez
  • Könnyedén visszatérhetünk a harmóniához, ha lehangolódtunk
  • Az egyetemes mező információinak könnyebb megértését
  • Rezgésünk emelkedését, új színekkel gazdagítva az életet
  • Megtalálhatjuk az utat, amiért itt vagyunk a Földön
  • Energetikailag nagyobb tisztánlátás, tisztább kommunikáció
  • A szív intelligenciája erősebben nyilvánul meg

 

Az Egyetemes Ember Szíve Aktiválás

Meghívás a mélységes Szeretetre Peggy Phoenix Dubro tanítása és Somi-Kovács Mária útmutatása alapján. 

Egyetemes Ember Szíve Energetikai Hangolás - Aktiválás

 

„A Végtelen Szeretet és Bölcsesség energiájában, Egyetemes Ember vagyok”

 

A Végtelen Szeretet Energiája az Univerzum alapesszenciája, az Univerzum Szívverése. A Föld és a Csillagok szülöttjeként egyszerre vagyunk egyediek és különlegesek ugyanakkor mindannyian kapcsolódunk.

 

Az Egyetemes Ember Szíve Aktiválás segít felfedezni lényünknek azt a részét, melynek nincs kezdete és vége, multidimenzionális önmagunkat, hogy minél többet ki tudjunk fejezni, abból akik vagyunk. A Fény és Energia újabb szintjei jelennek meg az életünkben, ahogy energetikai struktúránkat behangoljuk, összhangba hozzuk az Egyetemes Mezővel.

 

A „meghívás” Peggy Phoenix Dubro gyönyörű szavaival:

Kedves Valóság-teremtő,
Az Egyetemes Ember Szíve Aktiválását fontos eszközként ajánlom fel, hogy a magunk valamint mások számára emelhessük a tudatosságot. Olyan világnak teremtünk új alapokat, amely tele van azokkal az emberekkel, akik tudják, hogy mindannyian kapcsolódunk egymáshoz, ugyanakkor egyéniségünk értékes és egyedi természetét is megtiszteljük. Itt az idő, hogy teljesszívű emberekként többet fejezzünk ki intelligenciánkból, valamint e szerint cselekedjünk. Evolúciós lények vagyunk, akik energetikailag éber tudatban élnek!
Az aktiválás legfőképpen abban a képességedben fog támogatást nyújtani, ami szerint felismered, mi a tennivalód valóság-teremtőként a víziód és értékrended alapján, a változásnak ebben az új idejében. Ugyanakkor ama képességedben is támogat, hogy felismered, itt-e az ideje a cselekvésnek vagy a csendes nyugalomban maradásnak.
Elegendő felkészüléssel képessé váltam befogadni és továbbítani az Egyetemes Ember Szíve Aktiválás és Összehangolás energiáit. Te hasonlóképpen felkészült vagy. Bámulatba ejt, milyen gyorsan betöltődnek ezek az energiák. Az Egyetemes Ember Szíve aktiválás a fény és energia új szintjeire való beavatás a napfonat központ szívében. Itt az ideje a nagyobb jelenlétnek, túl az egón, az egészséges és kiegyensúlyozott Önvaló vagy a Lélek érzetében. Bátorítunk, hogy fogadd be ezt a képességet, hogy „Igent” mondhass önmagadnak, hogy több lehess abból, aki vagy. Ahogy folytatod ennek gyakorlását, úgy növeled a fény és energia sugárzását is, amely már kibontakozott a Szív, Magasszív és Korona központodban. Eljött az ideje a kvantumugrásnak, a Végtelen Szeretet és Intelligencia energiájában.
Ez egyedi és erőteljes aktiválás, amely támogatni hivatott téged ama képességedben való
növekedésben, hogy energetikailag éber tudatban élj, erőben, békében és örömben!
A Végtelen Szeretet energiájában,
Peggy Phoenix Dubro

 

Az Energetikai Hangolás – Aktiválás programja:

1. Betekintés energetikai anatómiánk egyik aspektusába. Energetikai hangolás.

2. Aktiválás (Éber tudatú gyakorlatsorozat)

3. Megbeszéljük a tapasztalokat

4. Elküldöm az aktiválás szövegét gyakorlásra

 

Az Egyetemes Ember Szíve Energetikai Hangolás – Aktiválás díja:

4 000 Ft/ alkalom ( kb. másfélóra a program), melyről számlát adok.

 

Időpont:   2023. január  19. 18.30 óra

 

Helyszín:

Online  tér Skype alkalmazás keretében

Érdeklődés, jelentkezés:

Kutics Marianna okl. rendszerszervező, Quantum Balance és Harmony  tanácsadó és oktató
marianna.kutics@gmail.com
+36 70 557 5733

 

 

 

„Ha átéljük életünk lényegét, forrását, ha lelki, tudatos kapcsolatba kerülünk a Nagy Egésszel, elönt az életöröm és kinyújtózik bennünk a biztonság tudata, mert az Egész a kozmikus, végtelen világban honol, az Öröklét ma már meseszerűnek tűnő világában.
Végtelen energiából meríthetünk, az Élet kimeríthetetlen forrásából. Találkozunk azzal az egységesítő élménnyel, amely képessé tesz bennünket, mintegy kiemelkedve életünk síkjából arra, hogy rálássunk életünk egészére és képessé váljunk életünk egészének irányítására.”
Dr. Grandpierre Atilla: Az Élet titka

 

 

További lehetőségek:

 

KvantumTudatosság I. tanfolyam – Kapcsolat a Tudatmezővel

KvantumTudatosság II. – Kvantumlehetőségektől a fizikai valóságig