A Kvantumgyógyítás nem varázspálca a kezünkben

vagy talán mégis? A varázslat BENNÜNK van?

 

A Kvantumgyógyítás nem varázspálca

 

 

Kvantumgyógyítás eredmények, sikerek, csodák és buktatók. Történetek, tapasztalatok.

A spirituális tanfolyamok, módszerek, eszközök, lehetőségek virágkorát éljük. Szinte el lehet veszni ebben a színes forgatagban. Bármerre nézünk boldogságot, egészséget, bőséget, szerelmet, harmóniát… ígérő tanítók, gyógyítók, tanácsadók, kezelők ajánlják,  azt a felhőtlen boldogságot amire mindannyian vágyunk.

Még sincs annyi sikertörténet, ahány elvégzett tanfolyam. A kvantumgyógyításnak nevezett módszerek működnek vagy nem?

Néhány példa, ami talán információt ad erre  kérdésre.

Én is és akik tőlem tanultak sok csodás változást, gyógyulást tapasztaltunk. Van olyan tanítványom, akinek hatalmas hite  és fantasztikus (pl. CT-vel igazolható) sikerei  voltak és ő sem tud mindig mindenkinek,  azonnal segíteni.

A Kvantumgyógyítás nem varázspálca a kezünkben?

 

A módszer tudományos alapokon nyugszik és rengeteg bizonyított eredménye van  világszerte.

A valóság kvantumszinje hatalmas jelentőséggel bír. 

Fizikai valóságunk bár látszólag szilárd és folytonos, valójában  a kvantumtérből minden töredék, töredék másodpercben újraépül. S nem mindegy, hogy mi és hogyan. S itt valóban van beleszólásunk, hogy kapcsolódni tudjunk az életetadó és megújító erőkkel egy bizonyos tiszta tudati állapotban. A kulcs a tudatállapot.

Erről részletesen itt írtam: Kapcsolat a Tudatmezővel

 

Sokan az elme általi irányítást szeretnék megtapasztalni általa és a varázslat nem ott van, szerintem.

Igen, jó volna, ha pillanatok alatt  mindent széppé, jóvá, szeretettelivé lehetne tenni.

Csak sorba kellene állni a híres nagy gyógyítóknál  (Mátrix energetika, Kapcsolatteremtő gyógyítás stb.) és megszűnne minden betegség, békétlenség, szegénység stb.  a Földön.

A kvantumgyógyítás nem az elménk felszínes kívánságlistájának kielégítője. Nem arról szól, hogy pl. a 2 pont módszerrel végig megyek a kéréseimen és hipp-hopp máris megjelenik minden vágyott dolog az életemben. Ezt azért írom, mert fordultak hozzám ilyen kívánságlistával. Az elme szintjén mindent irányítani  ILLÚZIÓ.

Sokkal mélyebb a történet és sokkal nagyobb a lehetőség. Életünk egy sokkal nagyobb Egységbe van beágyazva. Van egy részünk, ami korlátlan, időtlen, határtalan és mndennel kapcsolatban van. Amint ki tudunk lépni az elménk szűkös nézőpontjaiból és tapasztalataiból, el tudunk rugaszkodni a személyes történetünktől, ott  a végtelen Tér és ott vannak a  csodák. 

Ez a meghatározhatatlan, szinte felfoghatatlan valami mindig itt  velünk, körülöttünk és bennünk. Talán  szívünk titkos kapuján át tudunk kapcsolódni. Ott van a csend, bizalom, könnyedség és megengedés, áramlás, befogadás.

Ami a kvantumtérből így létrejön az minden létező javát szolgálja. Olyasmi, amire mindenki vágyik… egészség, jóllét, anyagi bőség, lelki béke, harmonikus kapcsolatok és sorolhatnám…

Úgy tűnik visszajuttottunk a kívánságlistához, de mégsem… 

Minden az egyetemes intelligenciához,  a világlélekhez, a kozmikus erőkhöz kapcsolódásból, a  forrásból, a nullponti mezőből  születik (nevezhetjük sokféleképp) és a megvalósulás útja ismeretlen.

Csend, bizalom, játékosság, könnyedség, megengedés, áramlás, befogadás.

Közben megtörténik a változás belül, a hozzáállásunk magunkhoz, a világhoz, a lehetőségekhez, leesnek szűrők, amik elhomályosították a lényeget, finomodik a kibocsájtott rezgésünk és ezzel változik a világ rezgése. Ez a mi igazi hozzájárulásunk a Mindenséghez.

A Te rezgésed a Te üzeneted az Univerzum felé.

 

Az elmúlt 9 évből megosztok néhány személyes tapasztalatot:

Először egy szívmelengető történet:

(Az eredmények nem nekem köszönhetők, sokkal inkább a főszereplő élni akarásának, lelke csodájának, határtalan elszántságának, családja  szeretetének, jelenlétének és  ehhez tettem  oda, ami rajtam keresztül meg tudott nyilvánulni).

Sosem hirdettem magamat gyógyítónak, s meglepődtem nagyon mikor egy  ismeretlen hölgy azzal fordult hozzám, hogy baleset miatt kómában fekvő lányát kezeljem. Bevallom  beijedtem, „úristen, hogy jövök én ehhez.”   Mégis pillanatok alatt mélyen megérintett a helyzet, tudtam, hogy már a része vagyok a történetnek. (Lehet, hogy már sokkal előbb tudtam, mert én aki nem hallgatok híreket az autórádióban hallottam a balesetről és valami megmagyarázhatatlan okból teljes tiszta figyelemmel végig hallgattam, pedig már leparkoltam.)

Megígértem, hogy amit tudok  megteszem, természetesen minden ellenszolgáltatás nélkül. Egyrészt, hogy lenne szívem elfogadni bármit is egy ennyire nehéz helyzetben levő családtól? Másrészt ki a csoda tudná azt megmérni, hogy mennyi volt az „én” hozzájárulásom?

Alkalmaztam a tanított módszereket szeretettel, alázattal, tisztelettel, tűéles éber figyelemmel.  Ahogy belenéztem annak a csodálatos teremtésnek az információs mezejébe, örömteli információkkal, mint bizonyossággal találkoztam:

Fel fog ébredni, fel fog kelni és tudatánál lesz. (Így lett.)

Innen már könnyen ment a kapcsolódás. Mégis felelősségteljes volt  az édesanyával  óvatosan megosztani, hiszen a fizikai valóságban a tények szomorú állapotot mutattak. Nem  akartam  hiú reményeket kelteni. A szívemre és a józan eszemre támaszkodva adtam biztatást, egy kis erőt az úton.

Tettem, amit tudtam  hónapokon át. Nevezhetjük akár megfelelő tudatállapotban való imádságnak is.  Tettem, amit tanítok, vele voltam. szeretetben, kísértem, később személyesen is.  (Mikor először találkoztunk a fizikai valóságban olyan volt, mintha régóta ismertük volna egymást – persze, hát ismertük is.)  

Bő félév után  abbahagytam a rendszeres „kezelést”, mert éreztem elég. (Na jó, azért apró szeretet impulzusokat gyakorta küldök ma is, mert a szívem úgy kívánja.)

S igen, felébredt, önállóan lélegzett, megszólalt, evett, gyönyörűen gyógyult, szószerint lépésről lépésre csodálatos fejlődésen megy át az agyi sérült állapotból. Hamarosan képes volt ellátni magát.

Nagyon nagyon messziről tért vissza ide a fizikai valóságba, s hatalmas elszántsággal dolgozik a céljáért, a tökéletes egészségért és közelít hozzá.

Fantasztikus a „csaj”. Imádom. Nagyon sokat kaptam tőle, a lényétől. Különleges,  megfoghatatlan a kapcsolódás, információs szinten találkozni először.  Végtelenül hálás vagyok, hogy megismertem Őt.

Hogy mennyit adtam hozzá a gyógyulásához? Személyesen semennyit. Persze volt pl. „kezelés” utáni konkrét eredmény másnap, de hogy mi az, ami rajtam keresztül összességében megnyilvánult  az misztikum. S ez így van jól.

 

Gabi levele:

„Kedves Marianna!
Egy számomra nagyon nehéz és fájó időszakban ismertelek meg. Egy közös ismerősünktől kaptam meg az elérhetőséged, aki nálad végzett tanfolyamot. Szeptember közepén a lányom súlyos balesetet szenvedett, és ismerősöm segítségét kértem, aki téged ajánlott. A lányom akkor kómában feküdt egy külföldi kórházban. Megkaptam az elérhetőséged és még aznap este messengeren megkerestelek. Röviddel keresésem után jelentkeztél.
Elmondtam, mi történt és kértem, hogy segíts. Gondolkodás nélkül felajánlottad, megteszel mindent, ami tőled telik ellenszolgáltatás nélkül. Ezután napi szinten beszéltünk. Elmondtad, hogy megnézted a lányom képeit, videóit, így olyan mintha személyesen ismernéd, és így könnyű ráhangolódnod, hogy napi szinten kezelni tudd. Közben, a párommal hétvégenként látogattuk a lányomat a kórházban. Az orvosok nem sok jóval biztattak, de mi láttunk reakciókat, amiből reményt merítettünk és hittünk a gyógyulásában. Közben beszámoltam neked, milyen reakciókat láttunk a lányomnál és te is elmondtad mit láttál, mit éreztél.
Mikor már-már elveszítettem a hitem, mindig tudtál biztatni és erőt adtál, hogy újra bízni tudjak. Három hétig volt kómában és egy héttel később hazaszállították Magyarországra, akkor még az egyik magyar kórház intenzív osztályára. Jelenleg rehabilitáción van és biztosak vagyunk abban, hogy teljesen felépül. Közben már személyesen is megismertük egymást. Mikor találkoztunk, olyan érzés volt mintha már régóta ismernénk egymást, közvetlen voltál és nagyon kedves, nagyon örülök, hogy megismertelek.
Nagyon köszönöm az önzetlenséged és a lányommal szembeni szereteted , amivel foglalkoztál napi szinten vele.”   – Gabi


Amikor az az egy alkalom nem volt elég:

Sok éve történt. Visszahúzódó középkorú férfi sok problémával, amikor beszélgettünk mindig a szavamba vágott: „Ő ezt már tudja” , gyakorlatilag egy szavam sem jutott el hozzá. Ahogy az átalakításra került a sor tisztán éreztem a zárt energetikát, a türelmetlenséget,  hogy csak eredményt akart változás, változtatás nélkül. Mivel a fizikai valóság a belső világunk megnyilvánulása, ha mások akarunk lenni, másképp akarunk élni, nem maradhatunk ugyanazok.

Minden gyógyulás, változás a Tudat kvantumugrása.

Valamennyi változás mindig van, de előfordul, hogy a megoldás nem azonnal bontakozik ki, idő kell és türelem, hogy a teremtett valóságban megnyilvánuljon az a szükséges belső változás vagy  összeálljanak azok az események, akár személyes találkozások, melyek a szándék megvalósulásához vezetnek. A fenti esetben nem ez volt, csak kemény tudati falak és félelmek a változástól, a változás hozta bizonytalanságtól,  félelmek az erőtől, „az én tudom” illúziója és sok más tudati tényező, amit egy találkozás nem tudott áttörni. 

 

A fenti 2 történet szélsőséges példa. Még sok szép eredményt, kedvező változást, az egészség helyreállását írhatnám le.  Pl. egy hölgy beszélgetni járt hozzám és elmaradt a kilátásba helyezett műtét. Volt kliensem egy  félénk, gyönyörű tündéri kutyus, akinek helyrejött a drága lelke és ezzel a kiállása. Olyan is volt, hogy valaki szárnyaló boldogsággal ment el tőlem, de nem akart változtatni a rendkívül stresszes, a lelkét ölő munkahelyén, így később visszatért a rossz érzése.

Ne felejtsük el, hogy  mi nem gyógyítunk meg senkit, ott vagyunk, hogy az a másik ember kapcsolódni tudjon, ahhoz a bizonyos belső Világegyetemhez és harmóniába kerüljön vele.

Alapvető üzenete a kvantumfizikának: A világ a Tudat eredménye. Ha  rendben vagyok, a világom is rendben van. Módszerek tanítása és a tudomány háttér mellett ezért fontos pillére a KvantumTudatosság tanfolyamnak az ítélkezésmentes Éber figyelem gyakorlata is. Megfigyelni gondolati, érzelmi sémáinkat, szokásainkat, hajlamainkat, ami a tudattalanból a figyelem hatására tudatossá válik. Legyenek tudatos választások, döntések. Legyen minél tudatosabb a Létünk.  Igazán rezgésemelő, előre vivő kilátások.

 

S végül egy-két valódi „varázsütés, azonnali  változás:

Egyéni online tanfolyam során történt.

Eszternek az első pillanatban sikerült elsajátítani azt a nyitott,  játékos, kísérletező,  felfedező, elvárások és elme korlátok nélküli tudati állapotot, ami szinte garantálja az eredményt, az Intelligencia teszi a dolgát.

Sikerült többek között a párjánál 20 éve fennálló „együtt kell vele élni” állapotot megváltoztatnia néhány perc alatt  még a tanfolyam befejezése előtt!  Azóta ők varázsolnak.

A testünk, a szervezetünk intelligens, önszervező, öngyógyító. A gyógyulás különböző síkokon zajló folyamat és megtörténhet az amit csodának hívunk..

Lássuk Eszter visszajelzését:

„A tanfolyam után bevallom nem túl sokszor gyakoroltam a technikát (lustaság okán, pedig tényleg ennél egyszerűbb módszer már talán már nincs is….No, mindegy).
De ahányszor „égett a ház” és előkaptam, mindig csodásan megoldódott a probléma.
De nem akármik, hanem:
-egyszeri rövid kezelés után párom sok éve fennálló problémája miatt hőre érzéketlen kezével elkezdte érezni a forróságot, amely érzést már szinte el is felejtett..
-szintén páromnak évek óta gondja volt a fülével, gyakran viszketett, néha éjjel is felébredt erre. Egyszeri kezelés során bizsergést érzett, majd egy pukkanást és azóta mintha elvágták volna, tökéletes a füle.
Ez már nekem is döbbenetes volt, hiszen látom nap-mint nap, hogy már soha nem nyomkodja a viszkető fülét, tökéletesen hall, mintha soha gondja nem lett volna vele.
-ma pedig a sok éve fennálló betegsége következtében neuropátiás fájdalma a lábában előjött, mivel véletlenül édesítőszeres italt ivott (arra mindig ég, fáj a lába egy-két napon át). Ma is ezzel kínlódott egész nap -mesélte nekem este, amikor hazaértünk a munkából.
Odaültem, ő már így mondja: „varázsoltam” és 1 perc (!!) után közölte, hogy gőze sincs mit csinálok, de múlik a fájdalom. Nem viccelek: az egész napos nagyon erős fájdalma 5 perc után elmúlt, azt mondja úgy, mintha sose fájt volna, nyom nélkül.
-Ő végtelen hálás, tátott szájjal hüledezik és ezúton is üdvözletét és köszönetét küldi Neked.:))
Ez a harmadik siker után már elhatároztuk, hogy jó, kész, rá kell szánni az időt, csinálni kell, és kéri szépen „varázsoljam”, mert ha ez így megy, akkor a 20 éve fennálló betegségét megvan győződve róla, hogy meg fogom oldani. Igazság szerint én is biztos vagyok benne, hogy amit Tőled tanultam, az alkalmas erre. A nehézség nem ebben van, hanem, hogy beépítsük a napirendbe, azt a pár percet napról-napra, amíg szükséges…
Ünnepélyesen megfogadom, hogy ezen leszünk. De addig is mindent köszönök, és ezt az írást vagy ennek részletét (Sz.Eszter) néven nyugodtan megjelenítheted, ha gondolod.”

 

S a „TITOK”: A GYAKORLÁS – ELVÁRÁSOK NÉLKÜL, LEGYEN FELFEDEZÉS, LEGYEN JÁTÉK, LEGYEN MEGENGEDÉS! A VARÁZSLAT CSENDES ÉS MEGLEPŐ!

(Nem érdemes megvárni a túl éles helyzeteket, akkor a játék nem szokott menni mindenkinek.)

A TUDATOSSÁG egy olyan eszköz, ami mindig veled van, ha hagyod.

Ha szeretnél tudatosan kapcsolódni az energiák világához,  jó szívvel ajánlom:

KvantumTudatosság I. tanfolyam

KvantumTudatosság II. tanfolyam

 

Az oldalon említett gyakorlatok NEM helyettesítik a hagyományos orvosi és/vagy pszichológia kezelést!

Az oldalon található információk nem használhatók testi/lelki/mentális egészségügyi probléma kezelésére vagy önmagunk és mások diagnosztizálására!

A fenti szolgáltatások testi-lelki jólétünk elősegítése, lehetőségeink felismerése, a könnyedebb létezés  céljából alkalmazhatók EGÉSZSÉGES EMBEREK számára!

 

KvantumTudatosság II. tanfolyam

A Kvantumgyógyítás nem varázspálca a kezünkben vagy talán mégis?