A Kvantumgyógyítás nem varázspálca

vagy talán mégis? A varázslat BENNÜNK van?

 

A Kvantumgyógyítás nem varázspálca

 

A varázslat ott van, ahol élő kapcsolatban vagyunk a bennünk lüktető világegyetemmel!

 

A spirituális tanfolyamok, módszerek, eszközök, lehetőségek virágkorát éljük. Szinte el lehet veszni ebben a színes forgatagban. Bármerre nézünk boldogságot, egészséget, bőséget, szerelmet, harmóniát… ígérő tanítók, gyógyítók, tanácsadók, kezelők ajánlják,  azt a felhőtlen boldogságot amire mindannyian vágyunk.

Ide tartoznak  a kvantumtudatosság technikái  is. “Azonnali könnyed változás, a meglevő valóság hulláma összeomlik és máris létrejön helyette a siker, egészség, bőség stb…”

Bár így lenne! Aranykor lehetne, de ez a tudatváltás úgy tűnik még nem történt meg.

Akik tőlem tanultak és én is sok csodás változást, gyógyulást tapasztaltunk. Van olyan tanítványom, aki tanfolyam után komolyan vette a tanultakat  és  hivatása a gyógyítás lett.  Hatalmas hite  és fantasztikus sikerei vannak, de ő sem tud mindig mindenkinek segíteni.

Előfordult nálam is olyan eset, amikor nem működött,  s olyan is mikor  több türelem, alkalom volt/lett volna szükséges a változáshoz.

S azt is elárulom, hogy összes fáradozásom ellenére eddig egyetlen valakinek nem sikerült megtanítanom magát a technikát.

A Kvantumgyógyítás nem varázspálca

 

Egyrészt nem misztikum, mert  tudományos alapokon nyugszik. Nem is az a bizonyos csiribú-csiribá.

Ha varázsütésre lehetne mindent széppé, jóvá, szeretettelivé tenni, akkor már aranykor lenne a földön.

Csak sorba kellene állni a híres nagy gyógyítóknál  (Mátrix energetika, Kapcsolatteremtő gyógyítás stb.) és megszűnne minden betegség, békétlenség, szegénység stb.  a Földön.

Ez sajnos nem így van. Ezzel nem kisebbíteni akarom a módszerek nagyságát.

Van mikor tényleg szuper módon működik. Hiszen a valóság kvantumszinje hatalmas jelentőséggel bír. 

Fizikai valóságunk látszólag stabil és folytonos, valójában  a kvantumtérből minden töredék, töredék másodpercben újraépül. S nem mindegy, hogy hogyan. S itt valóban van beleszólásunk, hogy kapcsolódni tudjunk az életetadó és megújító erőkkel egy bizonyos tudati állapotban.

Erről részletesen itt írtam: Kapcsolat a Tudatmezővel

 

Nem vagyok gyógyító, a szó semmilyen tekintetében.  A tapasztalatok átadása, a bennünk levő lehetőségek felismeréséhez nyújtott tanítás és a “kvantumélményre” rávezetés az ami lelkesít.

Az egyéni konzultáción is ilyesmi zajlik a konkrét információs mező átalakítás mellett. Voltak hatalmas változások, sikerek a hozzámfordulóknál. S volt olyan is: valakinek azt kellet mondanom, hogy ne jöjjön  többször, mert nem ez az ő változásának útja.

 

A Kvantumgyógyítás nem varázspálca

 

Nem az elménk felszínes kívánságlistájának kielégítője. Nem arról szól, hogy pl. a 2 pont módszerrel végig megyek a kéréseimen és hipp-hopp máris megjelenik minden vágyott dolog az életemben. Ezt azért írom, mert fordultak hozzám ilyen kívánságlistával. Ezen a szinten irányítani bármit is ILLÚZIÓ.

Sokkal mélyebb a történet és sokkal nagyobb a lehetőség. Életünk egy sokkal nagyobb Egységbe van beágyazva. Képesek vagyunk a téren és időn túl  észlelni. Ki tudunk lépni az elménk valóságából és belépni a végtelen Univerzumba.  A szívünkön át kapcsolódunk, s ha a szívünk és az elménk együtt tud működni akkor történnek a csodák. Ehhez csend kell, tisztelet és alázat. Ami a kvantumtérben így létrejön az minden létező javát szolgálja. Olyasmi, amire mindenki vágyik… egészség, jóllét, anyagi bőség, lelki béke, harmonikus kapcsolatok és sorolhatnám…

Úgy tűnik visszajuttottunk a kívánságlistához, de mégsem…  minden az egyetemes intelligenciához,  a világlélekhez, a kozmikus erőkhöz kapcsolódásból, a  szeretetből születik és a megvalósulás útja ismeretlen, kell hozzá bizalom, a kontroll elengedése és annak az elfogadása, másképp is alakulhat, mint azt elképzeltük.  Az is csodálatos, hogy közben megtörténik a változás belül, változik a kép magunkról, a világról, a lehetőségekről, leesnek szűrők, amik elhomályosították a lényeget, változik a kibocsájtott rezgésünk és ezzel változik a világ rezgése.

A Te rezgésed a Te üzeneted az Univerzum felé.

 

Az elmúlt 7 évből megosztok néhány személyes tapaszatalot:

Először egy szívmelengető történet:

(Az eredmények nem nekem köszönhetők, sokkal inkább a főszereplő élni akarásának, lelke csodájának, határtalan elszántságának, családja csodálatos szeretetének, jelenlétének és  ehhez tettem  oda, ami rajtam keresztül meg tudott nyilvánulni).

Sosem hirdettem magamat gyógyítónak, s meglepődtem nagyon mikor egy  ismeretlen hölgy azzal fordult hozzám, hogy baleset miatt kómában fekvő lányát kezeljem. Bevallom  megijedtem, “úristen, hogy jövök én ehhez.”  Én is anya vagyok,  pillanatok alatt mélyen megérintett a helyzet, nem mondhattam nemet.

Megígértem, hogy amit tudok  megteszem, természetesen minden ellenszolgáltatás nélkül. Egyrészt, hogy lenne szívem elfogadni bármit is egy ennyire nehéz helyzetben levő családtól? Másrészt ki a csoda tudná azt megmérni, hogy mennyi volt az “én” hozzájárulásom?

Alkalmaztam a tanított módszereket szeretettel, alázattal, tisztelettel, tűéles éber figyelemmel.  Ahogy belenéztem annak a csodálatos teremtésnek az információs mezejébe, örömteli információkkal, mint bizonyossággal találkoztam:

Fel fog ébredni, fel fog kelni és tudatánál lesz. (Így lett.)

Innen már könnyen ment a kapcsolódás. Mégis nehéz, felelősségteljes volt az örömhírt az édesanyával  óvatosan megosztani, hiszen a fizikai valóságban a tények szomorú, szörnyű állapotot mutattak. Nagy felelőtlenség hiú reményeket kelteni. Szerencsére nélkülözöm a “spiri elszállottságot”, a szívemre és a józan eszemre támaszkodva mondtam el amit érzékeltem.

Innentől tettem, amit tudtam napi szinten hónapokon át. Nevezhetjük akár megfelelő tudatállapotban való imádságnak is.  Tettem, amit tanítok, kísértem, később személyesen is.  (Mikor először találkoztunk a fizikai valóságban olyan volt, mintha régóta ismertük volna egymást – persze, hát ismertük is.)  

Bő félév után  abbahagytam a rendszeres “kezelést”, mert érzetem elég. (Na jó, azért apró szeretet impulzusokat gyakorta küldök ma is, mert a lelkem úgy kívánja.)

S igen, felébredt, önállóan lélegzett, megszólalt, evett, gyönyörűen gyógyult, szószerint lépésről lépésre csodálatos fejlődésen megy át az agyi sérült állapotból. Hamarosan képes volt ellátni magát.

Még nem minden tökéletes, de nagyon nagyon messziről tért vissza ide a fizikai valóságba, s hatalmas elszántsággal dolgozik a céljáért, a tökéletes egészségért és közelít hozzá.

Fantasztikus a “csaj”. Imádom. Nagyon sokat kaptam tőle, a lényétől. Különleges,  megfoghatatlan a kapcsolódás, információs szinten találkozni először. A covid kicsit elsodort minket egymástól, a személyes találkozások elmaradása miatt, a  szívbéli szál megmaradt. Végtelenül hálás vagyok, hogy megismertem Őt.

Hogy mennyit adtam hozzá a gyógyulásához? Személyesen semennyit. Persze volt pl. “kezelés” utáni konkrét eredmény másnap, de hogy mi az, ami rajtam keresztül összességében megnyilvánult  azt csak a Teremtő tudja. S ez így van jól.

 

A történet másik nézőpontból a menüben levő visszajelzések között olvasható a 7. posztban:

https://szabadaramlas.hu/rolam/visszajelzesek/

 

Amikor nem működött:

Néhány éve történt. Visszahúzódó középkorú férfi sok problémával, amikor beszélgettünk mindig a szavamba vágott: “Ő ezt már tudja” , gyakorlatilag egy szavam sem jutott el hozzá. Ahogy az átalakításra került a sor tisztán éreztem a türelmetlenséget,  hogy csak eredményt akart változás, változtatás nélkül. Mivel a fizikai valóság a belső világunk megnyilvánulása, ha mások akarunk lenni, másképp akarunk élni, nem maradhatunk ugyanazok. Minden gyógyulás, változás a Tudat kvantumugrása.

Ő varázslatot várt, minden (élethelyzet, gondolat, szemlélet stb.) maradjon a régiben és én, mint a nagy varázsló “Csiribá, csiribú.. ” Egy-két óra alatt megoldom élete összes problémáját úgy, hogy közben semmi ne változzon. Nem működött.

Van mikor a megoldás nem azonnal bontakozik ki, idő kell, hogy a teremtett valóságban megnyilvánuljon az a szükséges belső változás vagy  összeálljanak azok az események, akár személyes találkozások, melyek a szándék megvalósulásához vezetnek. A fenti esetben nem ez volt, csak kemény tudati falak és félelmek,  félelmek a változástól, a változás hozta bizonytalanságtól,  félelmek az erőtől, “az én tudom” illúziója és sok más tudati tényező, amit egy találkozás nem tudott áttörni. 

Szívemből értettem őt is és elfogadtam a helyzetet. Ez az eset nagyon emberi és még nagyobb alázatra tanított.

 

A fenti 2 történet szélsőséges példa. Még sok szép eredményt, kedvező változást, az egészség helyreállását írhatnám le.  Pl. egy hölgy beszélgetni járt hozzám és elmaradt a kilátásba helyezett műtét. Volt kliensem egy  félénk, gyönyörű tündéri kutyus, akinek helyrejött a drága lelke. Olyan is volt, hogy valaki szárnyaló boldogsággal ment el tőlem, de nem akart változtatni a rendkívül stresszes, a lelkét ölő munkahelyén, így visszatért minden rossz érzése.

Olyan eset is volt, amikor könnyedén működött a varázslat.  Ne felejtsük el, hogy  mi nem gyógyítunk meg senkit, ott vagyunk, hogy az a másik ember kapcsolódni tudjon, ahhoz a bizonyos belső Világegyetemhez és harmóniába kerüljön vele.

Általánosságban elmondható, hogy a tartós eredményhez változtatni érdemes a gondolkodáson, hozzáálláson, a szemléleten, a magunkról és a világról alkotott képen, mert ez változtatja meg az érzékelésünket, tágítja ki a tudatunkat, leszünk képesek észlelni az élet nyújtotta lehetőségeket és kapcsolódni hozzá. A kezelés során, ha szükségesnek látom nemcsak beszélek erről, hanem a hiányzó minőséget intuícióra hagyatkozva beépítem a hozzám forduló információs mezejébe.

Alapvető üzenete a kvantumfizikának: A világ a Tudat eredménye. Ha  rendben vagyok, a világom is rendben van. Módszerek tanítása és a tudomány háttér mellett ezért fontos pillére a tanfolyamnak az ítélkezésmentes Éber figyelem gyakorlata is. Megfigyelni gondolati, érzelmi sémáinkat, szokásainkat, hajlamainkat, ami a tudattalanból a figyelem hatására tudatossá válik.

Nem ígérek mindig mindenesetben működő csodatévő varázsszert. Helyette szemléletet, eszközöket, megtapasztalást, egy biztos előrevivő támpontot a fizikai valóságban való tudatos léthez.

 

KvantumTudatosság I. tanfolyam

 

KvantumTudatosság II. tanfolyam

 

A Kvantumgyógyítás nem varázspálca