Kutics Marianna

Kutics Marianna

Fotó: http://kovesszilviafoto.com/

 

„…ha te magad szabad vagy…  felismered saját veleszületett szabadságodat, akkor a lényed megöleli az egész világot. A lényed megöleli az egész világot és a világ tud erről.”      – Mooji

 

 

 

Kutics Marianna

Hivatalos végzettségem szerint okl. üzemgazdász és rendszerszervező vagyok. Voltak évek mikor mindezt tévedésnek tartottam és „gyógyítóvá” akartam válni. Ma már mosolygok ezen, s hálás vagyok különösen a rendszerszervezői diplomának. A KvantumTudatosság útján megérkeztem az élet rendszerszemléletéhez egy másik szinten és milyen jó, hogy a téma nem idegen.

Évtizedeket dolgoztam informatikusként, majd a Rádió C pénzügy-pályázat-iroda vezetője/mindenese voltam szívvel-lélekkel 9 éven át.

Valamikor a fiam születése után visszaköszönt  a gyerekkorom,  rengeteg fizikai és lelki szenvedéssel, amiből gyógyszer nélkül álltam fel. Itt indultak hatalmas változások bennem, s az életemben.

Évtizedeken át kutattam a létezés, az univerzum titkait. A szépség, az öröm és a szenvedés titkait önismereti tréningeken, pszichológus kanapéján, gyógyító tanfolyamokon. Különböző kultúrák szellemi útjaival ismerkedve, gyógyító módszerek sokaságával. Megéltem  leírhatatlan élményeket, mint extázis, transz és Csend, Önmagam megtapasztalása.

Tapasztalatból hiszek a változás képességében. Felismertem, ahogy változik a képünk önmagunkról, a lehetőségeinkről,  úgy változik meg a világ érzékelésének folyamata,  úgy tágul ki a Tér és  jelennek meg új minőségek, mint pl. egészség, kreativitás, az öröm és a szeretet természetes állapota.

Az éber tudatosságot, a  szépséget, az egészséget, a szeretetteli kapcsolatokat, az élet  örömét szolgálom.

Quantum Harmony  tanácsadó (inkább szemlélet adó), a módszer tanítója, a hawaii kultúra egyik hazai közvetítőjeként  sokan kaptak inspirációt az Ébredés folyamatában.

Ma már nem akarok mindent megérteni, felfogtam, hogy nem is lehetséges, sőt nem szükséges. Inkább hagyom, hogy  magával vigyen egyfajta szemlélődő állapot. Ma a legnagyobb szabadságot és lelki békét az elmében fenntartott  téves elképzelések sokasága nélküli lét adja.

Ehhez adok támogatást Tudat alapú világlátással és tradicionális hawaii  eszközökkel. Ez a két terület, mely átjárja a szívemet. Ebben kristályosodott ki a 30 éves intenzív szellemi út.


A hozzám fordulóknak   új nézőpontot, szemléletet adok  az Ébredés útján –  szeretettel, értő figyelemmel vagy éppen érintéssel biztonságos térben.

 

További információ:

Egyéni konzultáció

Tanácsadói hozzáállás

Szellemi út, tanulmányok

Visszajelzések

 

https://mostkozosseg.hu/partnerek/kutics-marianna/