Gyengéd energetikai han

Az energetikai rendszerünk harmonikus rezgésre hangolása szeretettel, érintéssel, hogy „jobban érezzük magunkat a bőrünkben”: 

 

Időnként elfáradunk, elcsüggedünk, elegünk van mindenből vagy valamilyen nehéz érzések uralkodnak el rajtunk.  Lehangolódunk. Mindenkivel előfordult már. Nem vagyunk mindig képesek erőfeszítéseket tenni  a pozitív változások érdekében. Van, mikor  jól esik csak megpihenni, mindent félretenni és átadni magunkat a támogató folyamatoknak egy biztonságos térben. Ha ilyesmit érzel, akkor az energetikai hangolás neked szól.

 

golás

 

Gyengéd energetikai hangolás

 

Mi az a gyengéd energetikai hangolás?

 

Minél jobb a rezgésünk, annál egészségesebbek vagyunk, könnyebben teremtünk jólétet magunk és a világ örömére.

 

A testünk  összesűrűsödött energia.  A energetikai hangolás egy komplett kezelés, mely magasabb rezgésszintre képes emelni a testet. Segít kioldani a blokkokat, támogatni az öngyógyító folyamatokat, segít visszatérni egy energiával telibb harmonikus létezéshez.

Lelki állapotunk, érzéseink és gondolataink nagy hatással vannak közérzetünkre, egészségi állapotunkra és életkörülményeinkre.  A tartós aggodalom, harag és egyéb nehéz érzelmek lehangolnak, bezárnak és elszigetelve érezzük magunkat.  Ugyanakkor a szívünkből sugárzó szeretet, a hála, az öröm, önmagunk feltételnélküli elfogadása szárnyakat ad, ráébreszt lehetőségeinkre.  (Az epigenetika szerint DNS-ünk finom kis antennája felveszi a finom láthatatlan terünkből információkat, így hatnak érzelmeink és gondolataink a sejtjeinkre, a fizikai testünkre.)

A gyengéd energetikai hangolás „megtisztítja” csakráinkat ( „égi kapuk”, a finomtestek energetikai központjai). Harmonikus csakra működés esetén egészségesebbé, élettel telivé válnak szerveink, kiegyensúlyozottabbá válik érzelmi és mentális működésünk.

 
Auránk a testünket körülölelő több rétegű finom energetikai burok, mely rengeteg energetikai blokkot is tárol. Ha csakráink nem működnek megfelelően nem tudjuk felvenni  elegendő életerőt, energetikai rendszerünkben nem áramlik tisztán és szabadon az energia, pedig ez elengedhetetlenül fontos az egészséghez, jólléthez, megfelelő érzelmi és mentális állapotunkhoz.
Ilyen esetben fáradtság, betegség, rosszkedv, túl érzékenység mások energiáira és egyéb más egyensúly hiány jelentkezhet.

A gyengéd energetikai hangolás Forrásra hangoló  Quantum Harmony érintéssel történik, ami  jól alkalmazható  az érzelmi világunk harmonizálására, megrekedt energiák felszabadítására, testi-lelki egészség , az életfolyamatok támogatására, ellazulásra, energetikai feltöltődésre, az egyensúly visszaállítására.


Fellazulnak a megszokott zárt gondolati és érzelmi szokások, letisztul, átalakul a valóságról alkotott kép, változik a látásmód, s ezzel beindulnak a tisztító és önsegítő folyamatok.

Esetenként   alkalmazok vizualizációs gyakorlatokat ill. van hogy finom tollakkal érintem meg a testet    elakadások oldása céljából.

 
A Gyengéd energetikai hangolás díja: 12 000 Ft/ alkalom (kb. 60 perc rövid beszélgetéssel együtt)

Az energia megtartásához néhány  kezelés ajánlott 1-2 hetente, egymásután.

3 alkalmas bérlet vásárlása esetén 30 000 Ft/ 3 alkalom.

 

 

Helyszín: Harmónia Palota vagy Hétholdház

Jelentkezés, időpont egyeztetés a Kapcsolat menü pontban található telefonszámon vagy e-mail címen lehetséges.

 

Miben segít a gyengéd energetikai hangolás?

 

Fontos:

Az oldalon ajánlott szolgáltatások NEM helyettesítik a hagyományos orvosi és/vagy pszichológia kezelést!

Az oldalon található információk nem használhatók testi/lelki/mentális egészségügyi probléma kezelésére vagy önmagunk és mások diagnosztizálására!

A fenti szolgáltatások testi-lelki jólétünk elősegítése, lehetőségeink felismerése, a könnyedebb létezés  céljából alkalmazhatók EGÉSZSÉGES EMBEREK számára!