Gyengéd energetikai hangolás

Gyengéd energetikai hangolás

 

A gyengéd energetikai hangolás egy komplett testkezelés. Elakadások oldása, csakrák és az aura megtisztítása, energetikai rendszerünk harmonikus rezgésre hangolása szeretettel, érintéssel, hogy “jobban érezd magad a bőrödben”: 
 
Energetikai lények vagyunk, testünk  összesűrűsödött energia.

A testünkben ill. az életünk eseményeiként megjelenő folyamatok a finomabb, szemmel  láthatatlan terekből erednek. DNS-ünk finom kis antennája felveszi az innen érkező információkat, így hatnak érzelmeink és gondolataink a fizikai testünkre. Csakráink “égi kapuk”, a finomtestek energetikai központjai. Harmonikus csakra működés esetén egészségesebbé, élettel telivé válnak szerveink, kiegyensúlyozottabbá válik érzelmi és mentális működésünk.

 
Auránk a testünket körülölelő több rétegű finom energetikai burok, mely rengeteg energetikai blokkot is tárol. Ha csakráink nem működnek megfelelően nem tudjuk felvenni  elegendő életerőt, energetikai rendszerünkben nem áramlik tisztán és szabadon az energia, pedig ez elengedhetetlenül fontos az egészséghez, jólléthez, megfelelő érzelmi és mentális állapotunkhoz.
Ilyen esetben fáradtság, betegség, rosszkedv, túl érzékenység mások energiáira és egyéb más egyensúly hiány jelentkezhet.

A gyengéd energetikai hangolás Forrásra hangoló  Quantum Balance érintéssel történik, ami  jól alkalmazható  az érzelmi világunk harmonizálására, megrekedt energiák felszabadítására, testi-lelki egészség , az életfolyamatok támogatására, ellazulásra, energetikai feltöltődésre, az egyensúly visszaállítására.


Van amikor jól esik, csak megpihenni és átadni magunkat a támogató folyamatoknak.
Nem vagyunk mindig képesek erőfeszítéseket tenni  a pozitív változások érdekében.  Ilyenkor könnyebbséget ad, ha először valaki kiegyensúlyozza az érzelmi, gondolati, energetikai tereket.

Fellazulnak a megszokott zárt gondolati és érzelmi szokások, letisztul, átalakul a valóságról alkotott kép, változik a látásmód, s ezzel beindulnak a tisztító és önsegítő folyamatok.

Esetenként   alkalmazok vizualizációs gyakorlatokat ill. van hogy finom tollakkal érintem meg a testet    elakadások oldása céljából.

 
A Gyengéd energetikai hangolás ára: 15 000 Ft/ alkalom (kb. 80 perc beszélgetéssel együtt)

Az energia megtartásához 3  kezelés ajánlott 2 hetente, egymásután.

3 alkalmas bérlet vásárlása esetén 40 000 Ft/ 3 alkalom.

Jelentkezés, időpont egyeztetés a Kapcsolat menü pontban található telefonszámon vagy e-mail címen lehetséges.

 

Miben segít a gyengéd energetikai hangolás?