Visszajelzések. 

  Köszönöm és szívből örülök, hogy értéket adhatok.

 

Visszajelzések

 

“Mariann, én ma gazdag lettem.” – Emese (Huna workshop)

 

“Sok minden kavargott a fejemben amikor jelentkeztem a tanfolyamra, mert az interneten fellelhető töménytelen mennyiségű információ kissé összezavart, mégsem igazán tudtam a gyakorlatba átültetni az olvasottakat, látottakat. A Kvantumgyógyítás tanfolyamon kifejezetten tetszett, hogy Mariann külön figyelmet szentelt az elméletnek is és türelmesen válaszolt számtalan felmerülő kérdésemre. Én az a típus vagyok, aki akkor tud igazán hinni valaminek a működésében, ha érti is ami mögötte van. Az elmélet mellé pedig kézzelfogható, használható technikát is kaptunk, így teljes a kép. Azóta is sorban jönnek a felismerések, esnek le a tantuszok az életem összefüggéseivel kapcsolatban, így jóval többet kaptam, mint csupán elméletet és technikát. Szeretettel ajánlom azoknak, akik érzik a hívást.”  – Ági (Kvantumgyógyítás tanfolyam)


 

“Drága Mariann, köszönöm neked a csodálatos hétvégét. A mirigy duzzanatom teljesen elmúlt. Ez a tanfolyam csodás, családias és értékes volt számomra ölellek nagy nagy szeretettel. ” – Éva (Kvantumgyógyítás tanfolyam)

 

“Köszönöm a lehetőséget.
Azt gondolom, hogy jól érezhető volt mindkét nap a tiszta szándékod, hogy átadd a témával kapcsolatos tudásod. Tetszett a közvetlenséged és érezhető volt, hogy tapasztalatból adod át ezt a tudást, ténylegesen ismered és használod a kvantum gyógyítást.
A szeretet vezérelt, nagyon érdekes és hasznos dolgot hallottam Tőled.
A 2. napon az Iréntől kapott gyógyítás a hátsócombomban lévő húzódásra nagyon jó hatással volt működött a technika.
Még egyszer köszönöm a tanítást !   – Gábor (Kvantumgyógyítás tanfolyam)


 

“Életem visszazökkent a régi kerékvágásba, én azonban nagyot változtam. Hogy utolérjük egymást, a körülményeimen is változtatok. 
Sokat kaptam tőled. Tudást, hitet, lelkesedést. Eddig is szerettem az utat, amin már egy ideje járok, de segítettél, hogy hitem legyen, hogy ne térjek le. Megszámlálhatatlan remek dolog történt velem az eltelt néhány napban. Milliónyi boldog perc. Hálás vagyok érte. 
Szuper volt az a két nap, a társaság is nagyon jó volt. Az anyagot megkaptam, köszönöm. A fejemben összeállt a hogyan tovább minden apró részlete. Amikor időm engedi, gyakorlok. Mindig van kin. 
Ha nem veszed zokon, néha leírom, hogy haladok. 
Hálás vagyok, hogy megismertelek, és mindent köszönök. – Ildikó (Kvantumgyógyítás tanfolyam)


 

“Kedves Marianna!
Egy számomra nagyon nehéz és fájó időszakban ismertelek meg. Egy közös ismerősünktől kaptam meg az elérhetőséged, aki nálad végzett tanfolyamot. Szeptember közepén a lányom súlyos balesetet szenvedett, és ismerősöm segítségét kértem, aki téged ajánlott. A lányom akkor kómában feküdt egy külföldi kórházban. Megkaptam az elérhetőséged és még aznap este messengeren megkerestelek. Röviddel keresésem után jelentkeztél.
Elmondtam, mi történt és kértem, hogy segíts. Gondolkodás nélkül felajánlottad, megteszel mindent, ami tőled telik. Ezután napi szinten beszéltünk. Elmondtad, hogy megnézted a lányom képeit, videóit, így olyan mintha személyesen ismernéd, és így könnyű ráhangolódnod, hogy napi szinten kezelni tudd. Közben, a párommal hétvégenként látogattuk a lányomat a kórházban. Az orvosok nem sok jóval biztattak, de mi láttunk reakciókat, amiből reményt merítettünk és hittünk a gyógyulásában. Közben beszámoltam neked, milyen reakciókat láttunk a lányomnál és te is elmondtad mit láttál, amikor kezelted.
Mikor már-már elveszítettem a hitem, mindig tudtál biztatni és erőt adtál, hogy újra bízni tudjak. Három hétig volt kómában és egy héttel később hazaszállították Magyarországra, akkor még az egyik magyar kórház intenzív osztályára. Jelenleg rehabilitáción van és biztosak vagyunk abban, hogy teljesen felépül. Közben már személyesen is megismertük egymást. Mikor találkoztunk, olyan érzés volt mintha már régóta ismernénk egymást, közvetlen voltál és nagyon kedves, nagyon örülök, hogy megismertelek.
Nagyon köszönöm az önzetlenséged és a lányommal szembeni szereteted , amivel foglalkoztál napi szinten vele és gyógyítottad.”   – Gabi


 

“Reggel korán elmentem a szokásos reggeli futásomra. Zene a fülembe, kicsit nézés kifelé a csodás parkra, ami aztán átalakul befelé figyeléssé. És futottam, futottam, és végén “megjött” az, ami már mostanában régóta nem. Megint sírtam. Sírtam azért, mert minden-minden annyira szép! Annyira szép és jó!!És ott dobogtam a saját szívem és a mindenség közepén. ”  – Bea (Kvantumgyógyítás tanfolyam)


„Kedves Mariann, nagyon köszönöm a masszázst, ma érzem igazán a hatását: nagyon tisztán vehető a belső hangom, amitől áramlik az élet. „   – Melitta (Lomilomi masszázs)


“Hálásan köszönöm, hogy időt szántál rám és segítettél,  sokat jelent nekem ez a találkozás!
A testem erősebb, tényleg minimális fájdalommal.  A lelkem is megkönnyebbült, egészen jól ment az elfogadást, a helyzettel szemben nyugodtabb vagyok.
Köszönöm az ölelést, a kedvességed!”   – Zsuzsi (tanácsadás, kezelés)

 
“Köszönöm a pénteki ébresztést-szembesítést magammal, hogy mára már csak a gyógyult sebet látom sebnek. Köszönjük mindketten! Mindennap elmondom neki, hogy tökéletes.” – Tünde (tanácsadás, kezelés)

 

“Kevés dolog volt Budapesten, amit sajnálok, de ezek között van az ön csodálatos masszázsa, amit nagyon fogok hiányolni. Ha, még egyszer Budapestre látogatok, biztos felhívom. Köszönöm a kedvességét és a türelmét. Sok sikert és csodálatos élményeket kívánok Hawaii-on.” – Tibi Bácsi (Lomilomi masszázs)


 

“Hihetetlen jól éreztem magam, jó energiák és emberek között voltam és ami még fontosabb, és csak távozás után vettem észre: egyetlen percig sem gondolkodtam azon, hogy ki vagyok, jó vagyok-e, elfogadnak-e, megfelelek-e, beleillek-e a csoportba, képes vagyok-e, és még sok hasonló kérdés, ami rendszerint felmerül, ha belekezdünk valamibe: nos itt egy percig sem volt ilyen és ez nagyon jó állapot volt:-)

Szóval én köszönöm ezeket a megerősítéseket, felismeréseket és tanításokat, és azt a megtapasztalást, hogy a “jó” dolgok mindig megtörténnek velünk, csak észre kell vennünk, hogy mi a jó:-)

Nekem nagyon nagy élmény volt, és gyakorolom is magamon, – egyelőre még csak magamon, mert én vagyok magam számára a legjobb referencia:-)
Szeretettel és hálás köszönettel ölellek.” -Zsóka (Kvantumgyógyítás tanfolyam)