Quantum Balance

 

A Quantum Balance Módszer (QBM)  az információs (kvantum) gyógyítás Szatmári L. Miklós  tanárom által létrejött irányzata.

A QBM különlegessége, hogy  ötvözi az új tudományos világkép, a Tudat alapú tudomány (kvantumfizika) elméleti felismeréseit  és a hagyományos szellemi utak, a Szufizmus és az Advaita Vedanta gyakorlatait. A kvantumgyógyítás módszerei, technikái önmagukban is működnek, mégis a  QBM  ennél többre,  a szellemi Ébredés folyamatára, a Tudatosságra is helyezi a hangsúlyt.

Ennek legfontosabb eszköze az Önfigyelés, amikor azonosulás és ítélkezés nélkül vagyunk képesek megfigyelni magunkat, a testünket, a gondolatainkat és az érzelmi folyamatainkat.  Így képesek vagyunk rálátni az automatikusan működő elme korlátaira, az elkülönültség illúziójára és  tudatára ébredni a Térnek és ezáltal a lehetőségeink sokaságának. Ezáltal válik tudatossá a valóságteremtés, a manifesztáció folyamata vagyis életünk kiteljesedése.

A Quantum Balance tulajdonképpen egy mai modern szellemi út. A kvantumgyógyítás lényege, hogy teret engedjünk annak a bizonyos Intelligenciának, a formák mögötti rendező elvnek, hogy átalakítsa önmagát. Igen, ez az a Tér, ahol a teremtés még nem öltött alakot és ahonnan minden születik.

Az elme és a Tudat egyensúlya, a figyelem és a szándék teremtőerejével képes változásokat létrehozni a személyes információs mezőben.  Személyes mátrixunk tartalmaz minden információt testünkről, gondolatainkról, hiedelmeinkről, érzelmeinkről, vágyainkról, múltunkról, saját személyes életünkről.

Itt a kulcs a változáshoz!

Az információs minták változásával következik be  a változás életünk bármely területén,  az egészség megőrzése, kapcsolatok, hivatás, bőség, kreativitás  vagy bármi más.

Teremts olyat, amit szeretni tudsz!

 

Hogyan  történik a konzultáció arról itt olvashatsz? Lehetek az útitársad…

 

Quantum Balance Method
Tagged on: