Lomi Lomi Nui masszázs

Áramlás gyönyörű Hawai’i energiákban

 

Hawaii szigetek gyógyító művészetei közül talán az  egyik legismertebb a Lomi lomi Nui masszázs, ami messze messze nem egyszerűen fizikai testet érintő masszázs, hanem a Hawaii szigetekről származó több ezer éves múltú gyógyító hagyomány része. 

Gyógyító művészet,  mely túllát a látható valóságon, ismeri a Létezés(ed) különböző síkjait, gyengéden megérintve azt,  gyógyít, tisztít és felszabadít. Gyógyító, áramló érintés, melynek átadhatod magad, feloldódhatsz a hullámain. Tested, Lelked megpihenhet a biztonságos, szerető Térben. Pihentető, mélyen ellazító, stresszoldó és kényeztető, hiszen  az egész test langyos olajjal , nagy szeretettel és figyelemmel van érintve.

A ritmus és a harmónia hatol be legjobban a lélek belsejébe”      -Platon

Valóban testünk hordozza sérüléseinket, traumáinkat, a hawaiiak „Ele’ele’eke”-nek – fekete zsákoknak, fekete köveknek hívják a testben eltárolt olyan érzelmi energiákat, feszültségeket,  melyek gátolják az életerő,  az energia áramlását.

A bizalom, a tisztelet, a szeretetteli törődés, a gyengéd vagy épp erőteljes érintések olyan megszentelt teret hoznak létre, melyben kapcsolatba tudunk kerülni  a sejtmemóriákban tárolt  elakadásokkal és teret kap saját öngyógyító erőnk és  közelebb kerülünk valódi lényünkhöz. 

A Lomilomi  olajos, teljes testmasszázs (kivéve intim területek) és  érvényesek  rá a masszázsok általános kedvező élettani hatásai a szervezetre:

  • megnyugszik az idegrendszer, enyhül a szorongás,  a stressz
  • a testben és a lélekben tárolt feszültségek, érzelmi traumák kioldódnak
  • javul a közérzet
  • erősödik a szervezet ellenálló képessége
  • ellazulnak az izmok,
  • élénkül a vérkeringés, a nyirokkeringés, a szervezet anyagcseréje
  • fokozódik a méregtelenítés
  • növekszik a sejtek oxigénfelvevő képessége
  • a kókusz olaj könnyen beszívódik a bőrbe, így finoman ápolja,táplálja, regenerálja azt

Ám a Lomi lomi masszázs áramló érintése, ennél jóval több, segít visszatérni az eredendő harmóniába,  a teremtés eredeti rendjébe. Segít megnyitni a szívet, átérezni a mindent átható mindig jelenlevő szeretetet. Teret nyer az öröm, a létezés öröme, amiről a mindennapokban sajnos sokszor megfeledkezünk.

Aloha azt jelenti, hogy megosztom veled a bennem levő szeretetet.

Ahogy, egyik kedves barátnőm mondta:

“Köszönöm a masszázst, ma érzem igazán a hatását: nagyon tisztán vehető a belső hangom, amitől szabadon áramlik az Élet.” 

 

A Lomi lomi masszázst Witold Kucharzyk Polinéz Gyógyító Művészetek  iskolájában Budapesten és Aunty Maile Napoleon tanfolyamán tanultam Hawaii-n, a Nagy Szigeten.

A masszás lehet 60, 90 vagy 120 perces,  a végén  jut idő egy kis pihenésre és a tapasztalatok megbeszélésére is, vagyis kb. még 20-25 perc az együtt töltött idő.

60 perc masszázs  9.000 Ft

90 perc masszázs 12.000 Ft

 

Jelentkezés, időpont egyeztetés az Elérhetőségek menü pontban található telefonszámon vagy e-mail címen lehetséges.

A Lomi Lomi Nui masszázs nagyon szép meglepetés is lehet, ha különleges élményt szeretnél ajándékozni szeretteidnek:

Lomi Lomi Nui masszázs