SzabadÁramlás

Valóságmegértés és kiterjesztett tudatosság.

Minden fizikai megjelenés  alapja a Tudat, ami kapcsolódik a létezés Forrásához. A tudattechnológiák hozzásegítenek az emberi lény kiterjedésének és lehetőségeinek a megismeréséhez.

Élhetsz úgy, hogy csak az érzékszervekkel érzékelhető fizikai világot tekinted valóságnak.

Élhetsz úgy, hogy kiterjeszted a tudatosságod a létezés kézzel nem fogható részeire, mentális és érzelmi folyamataid megfigyelésére és azon is túlra.  Ahogy minél nagyobb képet tudsz érzékelni egyszerre, felismered, hogy személyes éned a világ folyásában egy nézőpont.

A sokat emlegetett Ébredés folyamatában, ahogy az érzékelés tágulásával egyre kevésbé fontos a személyes történethez való ragaszkodás és átveszi helyét a jelenlét általi kapcsolódás a végtelen Tudathoz. Ebben a tudati állapotban felismerhető, a teremtő és a teremtés egysége, hogy Ki is vagy valójában.

Érdemes szemléletet váltani, érdemes megérteni, megtapasztalni, ha tartós változást szeretnénk, változást harmóniában, szeretetben. Olyan változást, mely saját magunkat és minden létezőt szolgál. Minden létezőt szolgál, ha én igazán jól vagyok.

A Tudatváltás korszakát éljük. Szemléletváltás a tudományban, lásd Tudat alapú tudomány. Izgalmas idők ezek. Új tudományágak  jönnek létre, mint pl. epigenetika, mezőelmélet, hálózatelmélet a biológiában stb. Életre kelnek az ősi, időtálló szellemi tanítások, gyógyító módszerek. Új tudásrendszerek jönnek létre. S újból integrálódik a tudomány és a spiritualitás.

Ezekkel való érintőleges ismerkedés egy izgalmas új kaland és életre szóló szemléletváltás. A valódi teremtőerő felismerése, az emberi Tudatban rejlő lehetőségek felismerése.

Itt a lehetőség, itt a szabadság  és itt a felelősség, hiszen adott élethelyzetünk rezgésünk, tudatállapotunk függvénye.

Ebben a testi-lelki-szellemi átalakulásban adok támogatást. Túl a személyes élettörténeteden és megnyílni a végtelen Tudatosságra! Ha felismered ki is vagy valójában, ha felismered önmagadban a forma nélkülit és végtelent, ha tudatosan kapcsolódsz a minden lehetőséget magába foglaló mezőhöz, akkor felismered mennyire a kezedben van az életed minőségének a  kulcsa.  A figyelmünk és szándékunk által. Legyen ez Tudatos !

Nem  kész megoldásokat adok, hanem  új nézőpontokat. Nem én foglak meggyógyítani vagy megváltoztatni, a konzultációk során Te magad változol.  Ahogy változik a képed önmagadról, a lehetőségeidről,  úgy változik meg benned a világ érzékelésének folyamata,  láthatóvá válnak új lehetőségek, melyekre nem az eddigi szokásos módon fogsz reagálni.

Ahogy változunk, úgy változik a valóságunk is. Ez a valóságteremtés  “Titka”.

Az egyéni  konzultáció alapja a kvantumszemlélet, vagyis tudatosan kapcsolódunk,  ahhoz az információs mezőhöz, amiben lehetőségként minden benne van és amiből minden születik.  Az átalakulás megváltozott tudat állapotban történik, ott ahol kinyílik  a Tér,  ahol magunk mögött hagyjuk személyes történetünket, tapasztalatainkat, sőt a testünket alkotó legkisebb részecskéket is. Hidd el az érzés nem lesz idegen,

Ezért szinte mindegy, hogy életünk melyik területén szeretnénk változást,  alkalmazhatjuk a kvantummezőben rejlő potenciált.

A kvantumszemlélet alkalmas:

Egyrészt érzelmi és/vagy mentális lerakódások, blokkok feloldására, az Elme és a Tudat harmonikus együttműködésére az élet különböző területein:

  • emberi kapcsolatok
  • munka, hivatás
  • bőség, pénzhez való viszony
  • önértékelés, önbecslés
  • szorongások, pánikbetegség
  • az egészség megőrzése, helyreállítása

 

Másrészt, ha  rendben mennek a dolgok és újabb lendületet szeretnél kapni céljaid elérésében vagy az Önismeret, Önfigyelés, Tudatosság és Kreativitás terén. Segít felszínre hozni a belső erődet.

Az élet bármely területén lehet lépésről lépésre haladni a cél felé, de ne zárjuk ki a kvantum ugrás lehetőségét !

A Tudatos választásban, változásban tudok segíteni. Különbözőnek látszó eszközökkel, melyekben sok a közös minőség, mint a tiszta szándék,  a figyelem és a szeretet, a biztonságos, ítélkezésmentes tér. Lehetőség van Bach virág esszenciákkal megerősíteni a változásokat,  hiszen azok szintén a személyes információs mezőnkben hatnak.

A változás, átalakulás bárki számára elérhető, használható, nincs szükség semmilyen előzetes ismeretre, tapasztalatra. Jó, ha van nyitottság és  szándék a változásra, változtatásra, de ez sem elengedhetetlen. Sikeres, tartós változást hozott a kezelés egy kutyusnál is.