Energetikai blokkoldó kezelés

 

A változás, a gyógyulás több szinten zajlik  a finomabb energiáktól a fizikai testig. A feldolgozatlan negatív  érzelmek felborítják a test harmonikus működését. A harag, bűntudat, szégyen, félelem, önsajnálat, szomorúság stb. mérgezik a testet. A változáshoz, öngyógyító folyamatokhoz elsődlegesen fontos a testi mellett a gondolati és érzelmi mezők tisztítása.

Van, hogy elsőre nem működik a kvantumgyógyítás vagy más tudati technikák. Ez akkor lehetséges, ha például:

  • nagyon erősek a mentális, érzelmi azonosulások a betegséggel illetve bármilyen más megváltoztatandó állapottal
  • a változásra való körkörös elme szintű késztetéstől vagy  ártó érzelmi szokásoktól túl terheltek a gondolati és érzelmi mezők
  • a test és a lélek fáradt, nem kész  a nagy ugrásra, talán el sem hiszi, hogy lehetséges
  • nincs motiváció érzelmi feldolgozásra
  • erős szorongás, félelmek, depresszió
  • a “mindenből elegem van” vagy “valaki csináljon már velem valamit” érzésnél
  • erőtlenség, energiaveszettség állapotában
  • nagyfokú zárkózottság esetén
  • erős ellenállás, értetlenség a kvantumgyógyítás iránt

Ilyenkor először jól jön néhány tisztító, feltöltő energetikai kezelés, ami alatt nincs más teendő, mint lepihenni és átadni magad a gyógyító, áramló energiáknak. A kezelés a test energiaközpontjainak, a csakráknak a megtisztításával kezdődik, ezáltal beindulnak az öngyógyító folyamatok, akár testi, akár érzelmi vagy mentális problémáról van szó. Elindul az energia szabadon áramlása, hiszen a csakráink a Mindenséghez kapcsolódó “égi kapuk”,  onnan vesszük fel és továbbítjuk az Éltető energiát.

Ezután az érzelem és mentális rendszer tisztítása következik, egyfajta kommunikáció , szándék, mely megérinti lényünk különböző rétegeit, tisztítva  minden blokkot, elakadást, minket nem szolgáló érzelmi energiákat, mentális szokásokat. Minden egyes sejtünknek Tudata van, sejtjeink tárolják az információkat, minden eseményről, minden hatásról. A kezelés alatt kommunikációs kapcsolat jön létre a sejtekkel, melynek célja a harmónia állapotába, a tökéletes egészség állapotába, az egyetemes szeretet állapotába visszatérés.

A kezelés oldja a stresszt, a félelmeket, szorongásokat, a testben levő blokkokat. Az energetikai tisztítást követően feltöltöm a testet, gyógyító tiszta Szeretet energiával, felébresztem a test öngyógyító, önregenerációs folyamatait. Az öngyógyító szeretet felébresztése során megtanulunk figyelni a testünk jelzéseire és együttműködésre vele, általa könnyebben tudunk kapcsolódni saját erőnkkel és visszatérni az Egység állapotába.

A kezelés során finom alig érintéssel, légies, simogató mozdulatokkal – van, amikor finom tollak segítségével „lépünk kapcsolatba” a test különböző rétegeivel, oldjuk ki a múlt fájdalmas emlékeit.

A kezelést követően minden szinten létrejön az egyensúlyállapot, ami közérzetjavulást, betegség esetén a tünetek enyhülését és gyógyulást eredményezhet.

Az egyéni konzultációról bővebben itt olvashatsz.