Lomi Lomi Nui masszázs

 

Lomi Lomi Nui masszázs

 

„ A ritmus és a harmónia hatol be legjobban a lélek belsejébe”      
– Platon  

 

Hawai’i szigetek gyógyító művészetei közül talán az  egyik legismertebb a Lomi Lomi Nui masszázs, ami messze messze nem egyszerűen fizikai testet érinti. Túllép a látható valóságon, ismeri a Létezés(ed) különböző síkjait, gyengéden vagy épp erősen megérintve azt,  gyógyít, tisztít és felszabadít. Gyógyító, áramló érintés, melynek átadhatod magad, feloldódhatsz a hullámain. Tested, Lelked megpihenhet a biztonságos, szerető Térben. 

(Testünk hordozza sérüléseinket, traumáinkat, a hawaiiak „Ele’ele’eke”-nek – fekete zsákoknak, fekete köveknek hívják a testben eltárolt olyan érzelmi energiákat, feszültségeket,  melyek gátolják az életerő,  az energia áramlását.)

Pihentető, mélyen ellazító, stresszoldó és kényeztető, hiszen  az egész test langyos olajjal, nagy szeretettel és figyelemmel van érintve.

A bizalom, a tisztelet, a szeretetteli törődés, a gyengéd vagy épp erőteljes érintések olyan megszentelt teret hoznak létre, melyben kapcsolatba tudunk kerülni  a sejtmemóriákban tárolt  elakadásokkal és teret kap saját öngyógyító erőd.

Az energiák szabadon áramlásával  tisztábban hallható a belső hangunk, közelebb kerülünk valódi lényünkhöz  és újból szabadon áramlik az Élet.

 

A Lomilomi  olajos, teljes testmasszázs (kivéve intim területek) és  érvényesek  rá a masszázsok általános kedvező élettani hatásai a szervezetre:

  • megnyugszik az idegrendszer, enyhül a szorongás,  a stressz

  • a testben és a lélekben tárolt feszültségek, érzelmi traumák kioldódnak
  • javul a közérzet
  • erősödik a szervezet ellenálló képessége

  • ellazulnak az izmok,
  • élénkül a vérkeringés, a nyirokkeringés, a szervezet anyagcseréje

  • fokozódik a méregtelenítés
  • növekszik a sejtek oxigénfelvevő képessége
  • a kókusz olaj könnyen beszívódik a bőrbe, így finoman ápolja,táplálja, regenerálja azt


 

Lomi lomi testmunka:

Ám a Lomi lomi masszázs áramló érintése, ennél jóval több, segít visszatérni az eredendő harmóniába,  a teremtés eredeti rendjébe. Utat mutat önmagunkhoz, belső erőnk forrásához, új látásmódot ad, segít megnyitni a szívet, átérezni a mindent átható mindig jelenlevő szeretetet önmagunk és a létezés iránt. Teret nyer az öröm, a létezés öröme, amiről a mindennapokban sajnos sokszor megfeledkezünk.


Ahogy, egyik kedves barátnőm mondta:

“Köszönöm a masszázst, ma érzem igazán a hatását: nagyon tisztán vehető a belső hangom, amitől szabadon áramlik az Élet.”  


Aloha azt jelenti, hogy megosztom veled a bennem levő szeretetet.


 

A Lomi lomi masszázst Witold Kucharzyk Polinéz Gyógyító Művészetek iskolájában Budapesten és  autentikus forrásból egy idős hawaii gyógyító Aunty Maile Napoleon képzésén tanultam Hawaii-n, a Nagy Szigeten. Tíz éve gyakorlom, az életem része.


 

Árak:

A masszás lehet 60 vagy 90 perces.
60 perc masszázs  10.000 Ft
90 perc masszázs  14.000 Ft

 

Lomi lomi nui masszázs          Lomi lomi nui masszázs

 

Lomi lomi nui masszázs            Lomi lomi nui masszázs

 

 

Jelentkezés, időpont egyeztetés:

A Elérhetőségek menü pontban található telefonszámon vagy e-mail címen lehetséges.

A Lomi Lomi Nui masszázs nagyon szép meglepetés is lehet, ha különleges élményt szeretnél ajándékozni szeretteidnek:

 

Lomi lomi nui masszázs

 

 

Lomi lomi masszázs ajándékutalvány