KvantumTudat konzultáció,  tanácsadás

 

KvantumTudat konzultáció

 

 

A KvantumTudat konzultáció talán szigorú elnevezése egy kellemes kb. 1,5 órás együttlétet takar.

 

Gyakran élünk beszűkült tudatállapotban, ugyanazokat a köröket futjuk és nem látjuk meg az élet adta lehetőségeket.

Pedig nyitott szívvel, csendes elmével, tiszta jelenléttel új világok, új lehetőségek tárulnak fel. Lehet ez az egészség megszilárdítása, belső béke, megújulás, kibontakozás.

 

Nálam szebben írja  William Brown biofizikus a Resonance Project Foundation kutatója:

“A valóság a forma és a mező tiszta energia állapota között oszcillál, a tudatunk, amely állandó, informálja a mezőt, mit jelenítsen meg újra, amikor megteszi az átmenetet a formába kvantum szinten.
Ezért minden alkalommal, amikor a formátlanba oszcillál, teljes ellenőrzéssel és felelősséggel rendelkezünk, hogy mit választunk a figyelmünkkel, hogy mi nyilvánuljon meg a következő pillanatban a mezőből, és ez az erő és képesség teljes mértékben arra támaszkodik, amit hiszünk, és ahogyan érzünk.”  William Brown

Talán nem is tudjuk, hogy a valóság újrateremthető a Tudatunk teremtőerejére támaszkodva. Mikor az elme és a Tudat, az elme és a Szív harmóniában, koherenciában működik akkor szívünk vágyainak megvalósulását az elménk támogatja, akkor tudunk könnyedén sikereket elérni.

Ebben nyújt segítséget a tanácsadás, mely a Tudat alapú tudomány (kvantumfizika) elméleti felismeréseire  és a hagyományos szellemi utak gyakorlataira épül.

Találkozásunk első felében beszélgetünk, az elérendő célokról, arról miben szükséges változás. Ránézünk a helyzetre az éber tudatosság szemszögéből. Miközben beszélgetünk megfigyelem milyen nem tudatos, nem támogató minták, meggyőződések nyilvánulnak meg nálad.

Minden fizikai megnyilvánulás először az információ szintjén jelenik meg, ezért  a konzultáció második felében történik  az információs minták átalakítása  és új minőségek beépítése.

Itt érkezik olyan impulzus és megtapasztalás, ami  elindítja a pozitív változást. Tudatosan kapcsolódunk,  ahhoz az információs mezőhöz, amiben lehetőségként minden benne van és amiből a fizikai valóságunk születik. Itt alapvetően két módszert alkalmazok. Egyik a QBM Test-Elme-Tudat harmonizálás, a másik a Mátrix Energetikából ismert 2 pont módszer.

Fontos megjegyzés : A konzultáció sikeréhez nem szükséges semmilyen előzetes elméleti tudás vagy gyakorlati tapasztalat. Szép eredményeket lehet elérni az élet bármely területén.

A tanácsadás ára 14.000 Ft/ alkalom (kb. 1,5 óra időtartam)

Általában egy-egy adott témában néhány alkalom javasolt.

Jelentkezés, időpont egyeztetés a Kapcsolat menü pontban található telefonszámon vagy e-mail címen lehetséges.

További információ: Miben segítenek a Tudattechnológiák?

 

Az oldalon ajánlott szolgáltatások nem helyettesítik a hagyományos orvosi és pszichológia kezelést!