Hawaii CsaládTérképek

 

Hawaii CsaládTérképek

 

Hawaii Családtérképek egy hatékony  hawaii szemléletű módszer kapcsolataink rendezésére!

Miért is?

Hawai’i hihetetlenül gazdag a természeti szépsége mellett szellemi ajándékokban is. A harmónia, a szereteten alapuló kapcsolatok, az életerő és öröm áramlása, az istenihez való tartozás megélése természetes volt az ősi Hawai’in.  Szerető, gondoskodó spiritualitás. Az emberi lény természetét és a létezés törvényszerűségeit értő spiritualitás.

Tudás az Életről. Összhangban lenni a természettel, tisztelni az Életet, ismerni a létezés törvényszerűségeit és eszerint élni örömben és életerővel telve többek között erről szól.
A Hawai’in élő gyógyítók egyik erőssége az  emberi kapcsolatok harmonizálása.

A család és bármilyen emberi közösség  bonyolult kapcsolati rendszer. Tele rejtett dinamikával vagyis minden élethelyzet mögött egy bonyolult kapcsolati háló rejlik, sokféle irányú és minőségű energiák áramlásával.

A Hawaii Családtérképek ennek a kapcsolati rendszernek adott szituációban való felismerése, feltérképezése. Minden élethelyzetre más a térkép.

A hawaii sámáni tradíciók ebbe a láthatatlan világba nyújtanak betekintést.

Életünk alapja a család, ahova születünk illetve ahol felnövünk.  Életre szóló meghatározottság lehet, ha nem vagyunk tudatosak és nem nézünk a színfalak mögé.

A Hawaii Gyógyító Hagyományok alapja a mély ismeret az emberi lélekről, a családszellemről. A családszellem a család kollektív emlékezete az ősökkel,  családi mintákkal, rögzült ideákkal. Kapcsolatunk vele nem kötődik térhez és időhöz, csak van.  Nem véletlen, hogy a tradicionális ho’oponopono szertartásokra meghívták az ősöket is. Egyrészt az ősök iránti mély tiszteletből, másrészt a család egy egység,  az is odatartozó aki már nincs az élők sorában.  A rituálék során együtt oldották meg a problémás helyzetet a Kahuna (gyógyító, szellemi vezető, sámán… ) vezetésével.
Így tudtak PONO-ban élni a családok közösségek. PONO jelentése tisztelettel bánni egymással, önmagunkkal és a környezetünkkel. Jelenti a jóságot, a becsületességet, a jólétet, az egyensúlyt, a tisztaságot és még sorolhatnám.

A PONO állapotában az emberek közötti kapcsolatokban a szeretet, az öröm és a harmónia áramlik.

Mindenkivel akivel kapcsolatba kerülünk, létrejön egy láthatatlan energetikai fonal, amit AKA szálnak hívnak.  Az AKA szál érzelmi valóságunkban megjeleníthető, megállapítható belőle a kapcsolat minősége, az áramlás iránya, jellege és hatása életünkre.  Ezek a szálak megváltoztathatóak, ha olyan minőségeket észlelünk bennük, ami energiát rabló és mérgező.

A Hawaii családtérképek segítségünkre lehetnek az életünkben megjelent blokkok, elakadások megszüntetésében, céljaink elérésében.
Egy icipicit a Hellinger családállításhoz  hasonlónak lehet elképzelni, bár alapjaiban különbözik tőle.
A családtérkép felállítása egyéni gyógyító együttlétben is lehetséges, nem szükséges feltétlenül más személyek bevonása. Mindegy csoportban vagy egyéni ülésben alkalmazzuk, a térkép nagyon sokat elárul az adott helyzetről, ami megváltoztatható általa.

Miben segítenek a Hawaii CsaládTérképek:

A Hawaii családtérképek  és a tradicionális Ho’oponopono alapján az érzelmi valóságban végzett “munka” által lehetőségünk nyílik:

  • Családi és más emberi kapcsolatok  gyógyítására
  • Toxikus kötődések feloldására
  • Érzelmi traumák, blokkok megszüntetésére
  • Célok elérésére
  • Önszeretet, önbecsülés helyreállítására
  • Életerő, energia teremtésére

Gyakorlatilag az élet bármely területén alkalmazható hatékony eszköztár.

A konzultáció ára 13.000 Ft/ alkalom (kb. 1,5 óra időtartam)


Jelentkezés, időpont egyeztetés a Elérhetőségek menü pontban található telefonszámon vagy e-mail címen lehetséges.