Gyengéd energetikai hangolás

Gyengéd energetikai hangolás

 

Blokkoldás, csakrák és az aura megtisztítása, energetikai rendszerünk harmonikus rezgésre hangolása szeretettel, érintéssel: 
 
Energetikai lények vagyunk, testünk  összesűrűsödött energia.

A testünkben ill. az életünk eseményeiként megjelenő folyamatok a finomabb, szemmel  láthatatlan terekből erednek. DNS-ünk finom kis antennája felveszi az innen érkező információkat, így hatnak érzelmeink és gondolataink a fizikai testünkre. Csakráink “égi kapuk”, a finomtestek energetikai központjai. Harmonikus csakra működés esetén egészségesebbé, élettel telivé válnak szerveink, kiegyensúlyozottabbá válik érzelmi és mentális működésünk.

 
Auránk a testünket körülölelő több rétegű finom energetikai burok, mely rengeteg energetikai blokkot is tárol. Ha csakráink nem működnek megfelelően nem tudjuk felvenni  elegendő életerőt, energetikai rendszerünkben nem áramlik tisztán és szabadon az energia, pedig ez elengedhetetlenül fontos az egészséghez, jólléthez, megfelelő érzelmi és mentális állapotunkhoz.
Ilyen esetben fáradtság, betegség, rosszkedv, túl érzékenység mások energiáira és egyéb más egyensúly hiány jelentkezhet.

Az energetikai blokkok oldása  Szivárvány energiával történik, ami egy magas rezgésű szeretetenergia, jól alkalmazható  az érzelmi világunk megtisztítására, megrekedt energiák felszabadítására, sejtszintű öngyógyító folyamatok támogatására, ellazulásra, energetikai feltöltődésre.


Van amikor jól esik, csak megpihenni és átadni magunkat az öngyógyító folyamatoknak.
Nem vagyunk mindig képesek erőfeszítéseket tenni  a pozitív változások érdekében.  Ilyenkor könnyebbséget ad, ha először valaki megtisztítja az érzelmi, gondolati, energetikai tereket.

Fellazulnak a megszokott zárt gondolati és érzelmi szokások, letisztul, átalakul a valóságról alkotott kép, változik a látásmód, s ezzel beindulnak a tisztító és öngyógyító folyamatok.

A lélek megkönnyebbül hiszen sok terhet le lehet tenni ilyenkor.
Emellett lehet,  alkalmazok vizualizációs gyakorlatokat ill. van hogy finom tollakkal érintem meg a testet   múltbéli sérelmek, blokkok, fájdalmak kioldása céljából.

A folyamat Forrásra hangoló  Quantum Balance érintéssel fejeződik be. (Tapasztalataim szerint a 2 módszer együtt különösen hatásos tud lenni.)

 
A kezelés ára: 13 000 Ft/ alkalom (kb. 80 perc beszélgetéssel együtt)

Az energia megtartásához 3  kezelés ajánlott 2 hetente, egymásután.

Jelentkezés, időpont egyeztetés a Kapcsolat menü pontban található telefonszámon vagy e-mail címen lehetséges.

 

Miben segít a gyengéd energetikai hangolás?