KvantumTudat konzultáció Kvantumgyógyítás és tanácsadás

 

A Világmindenséget (a csillagoktól  a saját testünkig)  létrehozó és működtető  Erő vagy Intelligencia képes gyógyítani, segítségünkre lenni, akár testi/lelki betegségekről, akár egy kellemetlen élethelyzetről van szó. Ehhez az Intelligenciához való kapcsolódás a kvantumgyógyítás lényege.

Minden tapasztalat bennünk születik és bennünk múlik el. A valóságnak tűnő külvilág belül van. Ez a kvantumfizika  egyik üzenete. A  megnyilvánult világ a Tudatban rejlő lehetőségek egyike. A tudatos vagy éppen nem tudatos megfigyelő az, aki választ a lehetőségek sokaságából minden töredék pillanatban.


 

KvantumTudatKonzultáció

 

“Olyan emberként aki egész életét a legtisztább, legjózanabb tudománynak szentelte, ami az anyagot vizsgálta, elmondom a konklúziómat:
Olyan, mint anyag nem létezik abban a formában, ahogy eddig képzeltük. Az atomok vetületei egy erőnek, mely mögött fel kell tételeznünk egy Intelligens Tudatot. Ez pedig az anyagi lehetőségek Mátrixa (vagyis lehetősége minden anyagi jelenségnek).”
Max Planck (Nobel-díjas német fizikus)


 

Igen, minden töredék pillanatban a világ újra születik. Mi emberek mégis folyamatosnak éljük meg a valóságot, s általában automatikusan, a szokásaink, soha meg nem kérdőjelezett  elképzeléseink, hitrendszereink alapján tudatosság nélkül választunk újra, általában ugyanazt vagy hasonló tapasztalatot.


Vajon mi az amitől életünk könnyedén, erőfeszítés nélkül megváltozhat egy örömtelibb irányba? Mit is takar a kvantumgyógyítás? 

Az érzelmi, gondolati áramlásban állunk meg együtt egy pici időre. Ez a kvantumgyógyítás lényege. A megszokott sémákon túl ott van valami sokkal több. Miért akarnánk bármit is korlátozott személyes énünkkel megoldani, amikor támaszkodhatunk a bennünk levő határtalan Intelligenciára is.

A saját Tudatod  gyógyít, épít, új lehetőségeket teremt a számodra. Fizikai testeden túl ott van a teljesség, a végtelen szabadság, egészség, minden tudás és  bölcsesség forrása.

Ezek itt a szép szavak, de hogyan is működik?

Minden fizikai megnyilvánulás először az információ szintjén jelenik meg. 
A fizikai test anyaga sűrű, a látható, tapintható valóság szilárdnak tűnik és az elkülönültség illúzióját kelti.  A valóságnak érzékelt valamin túl vannak láthatatlan rétegek ún. finom energetikai testek, különböző mentális és érzelmi mezők, a családi mező stb. Ezek hozzáférhetőek különböző technikákkal, energetikai gyógyító módszerekkel. A finom rétegeken túl van az  a tér, ami formát és tartalmat ad a létezésnek. Tartalmazza  a komplex  információt, ami aztán megnyilvánul az anyagban, a fizikai testben, a körülményeinkben és életünk eseményeiben.

Ez a tér hozzáférhető, az információs minták változtathatóak. Amint megváltozik a minta, megváltozik a valóság.

A kvantumgyógyítás egy közös munka. Segítek összekapcsolódni azzal az információval, amitől egészséges, örömtelibb, kreatívabb leszel, ahol jelen van a nyugalom és a belső béke. Magával lényed azon részével, mely határtalan és szabad.

A belső csend tere összekapcsol Önmagaddal,  a Teremtés forrásával. Lényegtelenné válik a személyes történet és hozzáférünk az információs mezőhöz.

Az információs minták változásával következik be  a változás életünk adott területén, lehet az egészség megőrzése, kapcsolatok, hivatás, bőség, kreativitás  vagy bármilyen életterület. Összhangban Önmagaddal, a benned élő istenivel. A kvantumgyógyítás pillanata emlékeztet arra, hogy ki vagy!

Ha túl sok  a blokk, kötés, érzelmi feszültség, gondolati minta miatti ellenállás, ilyenkor kvantumgyógyítás előtt érdemes ezekkel foglalkozni. Erre alkalmas eszközeim a hawaii sámánizmus és a blokkoldó energetikai kezelés.

Mi történik a  Kvantumgyógyítás és tanácsadás alkalmával?

A konzultáció első felében beszélgetünk, elmondod, hogy miért vagy itt, miben szeretnél változtatni, mi a célod. A beszélgetés során  feltérképezzük a diszharmóniát okozó mentális és érzelmi  sablonokat, szokásokat, véleményeket és új nézőpontokat találunk. Ebben segítőtársaim az ítélkezésmentes figyelem és az intuíció.


A konzultáció második felében történik a kezelés, az információs minták átalakítása, blokkok oldása és új minőségek beépítése. Itt kapsz olyan impulzust, ami  elindítja a pozitív változást az életedben.


Fontos megjegyzés : A konzultáció sikeréhez nem szükséges semmilyen előzetes elméleti tudás vagy gyakorlati tapasztalat.

A Kvantumgyógyítás és tanácsadás ára 13.000 Ft/ alkalom (kb. 1,5 óra időtartam)

Általában egy-egy adott témában néhány alkalom javasolt.

Jelentkezés, időpont egyeztetés a Elérhetőségek menü pontban található telefonszámon vagy e-mail címen lehetséges.

További információ: Miben segítenek a Tudattechnológiák?