Energetikai blokkok oldása - Hangolódás a Forráshoz

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hangolódás a Forráshoz:

Csakrák és az aura energetikai tisztítása, harmonizálása  információgyógyászati (kvantumgyógyászati) módszerekkel.

Energetikai lények vagyunk, testünk  összesűrűsödött energia. A testünkben ill. az életünk eseményeiként megjelenő folyamatok a finomabb, szemmel  láthatatlan terekből erednek.

Auránk a testünket körülölelő több rétegű finom energetikai burok, mely rengeteg információt tárol, köztük rengeteg energetikai blokkot. Ha csakráink nem működnek megfelelően nem tudjuk felvenni  elegendő életenergiát, energetikai rendszerünkben nem áramlik tisztán és szabadon az energia, pedig ez elengedhetetlenül fontos az egészséghez, jólléthez, megfelelő érzelmi és mentális állapotunkhoz.

Ilyen esetben fáradtság, betegség, rosszkedv, túl érzékenység mások energiáira és egyéb más egyensúly hiány jelentkezhet.

Az energetikai blokkok oldása  jól működő lehetőség  az érzelmi és mentális terek megtisztítására, mely kvantumgyógyítással, forrásra hangolódással megtámogatott  folyamat.

Van amikor felesleges a beszéd, ott és akkor nem lehet szemléletet váltani vagy nincs elég energia elmerülni a belső világokba, mert túl félelmetesnek tűnnek az érzelmi világ szimbólumai vagy nehéz az egészet abban az állapotban felismeréssé integrálni.

Ilyenkor jól esik, csak megpihenni és átadni magunkat az öngyógyító folyamatoknak.

A gyógyulás, a változás belülről jön s nem vagyunk mindig képesek az első lépések megtételére.  Ilyenkor könnyebbséget ad, ha először megtisztítjuk az érzelmi, gondolati, energetikai tereket. Fellazulnak a megszokott zárt gondolati és érzelmi szokások, letisztul, átalakul a valóságról alkotott kép, változik a látásmód, s ezzel beindulnak a tisztító és öngyógyító folyamatok. A lélek megkönnyebbül hiszen sok terhet le lehet tenni ilyenkor.

Emellett lehet,  alkalmazok vizualizációs gyakorlatokat ill. van hogy finom tollakkal érintem meg a finom mezőket.

 

A kezelés ára: 12 000 Ft/ alkalom (kb. 80 perc beszélgetéssel együtt)

Az energia megtartásához 3  kezelés ajánlott heti  1 alkalommal egymásután.

Jelentkezés, időpont egyeztetés a Elérhetőségek menü pontban található telefonszámon vagy e-mail címen lehetséges.