A ritmus és a harmónia hatol be legjobban a lélek belsejébe”      

– Platon  

 

 

 

Hawai’i szigetek gyógyító művészetei közül talán az  egyik legismertebb a Lomi lomi Nui masszázs, ami messze messze nem egyszerűen fizikai testet érintő masszázs, hanem a többezer éves múltú hawaii gyógyító hagyomány része.  Gyógyító művészet,  jelenlét az érintésben, mely túllát a látható valóságon, ismeri a Létezés(ed) különböző síkjait, gyengéden megérintve azt,  gyógyít, tisztít és felszabadít. Gyógyító, áramló érintés, melynek átadhatod magad, feloldódhatsz a hullámain. Tested, Lelked megpihenhet a biztonságos, szerető Térben. 

(Testünk hordozza sérüléseinket, traumáinkat, a hawaiiak „Ele’ele’eke”-nek – fekete zsákoknak, fekete köveknek hívják a testben eltárolt olyan érzelmi energiákat, feszültségeket,  melyek gátolják az életerő,  az energia áramlását.)

Pihentető, mélyen ellazító, stresszoldó és kényeztető, hiszen  az egész test langyos olajjal , nagy szeretettel és figyelemmel van érintve.

A bizalom, a tisztelet, a szeretetteli törődés, a gyengéd vagy épp erőteljes érintések olyan megszentelt teret hoznak létre, melyben kapcsolatba tudunk kerülni  a sejtmemóriákban tárolt  elakadásokkal és teret kap saját öngyógyító erőd.

Az energiák szabadon áramlásával  tisztábban hallható a belső hangunk, közelebb kerülünk valódi lényünkhöz  és újból szabadon áramlik az Élet.

A Lomilomi  olajos, teljes testmasszázs (kivéve intim területek) és  érvényesek  rá a masszázsok általános kedvező élettani hatásai a szervezetre:

  • megnyugszik az idegrendszer, enyhül a szorongás,  a stressz
  • a testben és a lélekben tárolt feszültségek, érzelmi traumák kioldódnak
  • javul a közérzet
  • erősödik a szervezet ellenálló képessége
  • ellazulnak az izmok,
  • élénkül a vérkeringés, a nyirokkeringés, a szervezet anyagcseréje
  • fokozódik a méregtelenítés
  • növekszik a sejtek oxigénfelvevő képessége
  • a kókusz olaj könnyen beszívódik a bőrbe, így finoman ápolja,táplálja, regenerálja azt

 

Ám a Lomi lomi masszázs áramló érintése, ennél jóval több, segít visszatérni az eredendő harmóniába,  a teremtés eredeti rendjébe. Utat mutat önmagunkhoz, belső erőnk forrásához, új látásmódot ad, segít megnyitni a szívet, átérezni a mindent átható mindig jelenlevő szeretetet önmagunk és a létezés iránt. Teret nyer az öröm, a létezés öröme, amiről a mindennapokban sajnos sokszor megfeledkezünk.

Ahogy, egyik kedves barátnőm mondta:

“Köszönöm a masszázst, ma érzem igazán a hatását: nagyon tisztán vehető a belső hangom, amitől szabadon áramlik az Élet.”  hawaii masszázs

 

Aloha azt jelenti, hogy megosztom veled a bennem levő szeretetet.

 

A Lomi lomi masszázst Witold Kucharzyk Polinéz Gyógyító Művészetek iskolájában Budapesten és Aunty Maile Napoleon képzésén tanultam Hawaii-n, a Nagy Szigeten.

 

A masszás lehet 60, 90 vagy 120 perces,  a végén  jut idő egy kis pihenésre és a tapasztalatok megbeszélésére is, vagyis kb. még 15-20 perc az együtt töltött idő.

60 perc masszázs  9.000 Ft

90 perc masszázs 12.000 Ft

 

Jelentkezés, időpont egyeztetés az Elérhetőségek menü pontban található telefonszámon vagy e-mail címen lehetséges.

 

A Lomi Lomi Nui masszázs nagyon szép meglepetés is lehet, ha különleges élményt szeretnél ajándékozni szeretteidnek:

 

 

Lomi Lomi Nui masszázs ajándékutalvány

 

Lomi Lomi Nui masszázs ajándékutalvány