Energetikai blokkok oldása

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Energetikai áthangolás:

Valójában energetikai lények vagyunk. A testünk maga is összesűrűsödött energia. A testünkben ill. az életünk eseményeiként megjelenő folyamatok a finomabb, szemmel  láthatatlan terekből erednek.

Az energetikai blokkok oldása önmagában is jól működő lehetőség  az érzelmi és mentális terek megtisztítására és lehet a kvantumgyógyítást megelőző, támogató folyamat.

Van amikor felesleges a beszéd, ott és akkor nem lehet szemléletet váltani vagy nincs elég energia elmerülni a belső világokba, mert túl félelmetesnek tűnnek az érzelmi világ szimbólumai vagy nehéz az egészet abban az állapotban felismeréssé integrálni.

S talán a kvantummező is oly távoli és meseszerű, hogy nem elég a hit és a bizalom  az eléréséhez. Tapasztalataim azt mutatják, hogy van amikor egyszerűen, könnyen tudunk változást létrehozni az információs mezőben és van amikor más kell.

A gyógyulás, a változás belülről jön s nem vagyunk mindig képesek az első lépések megtételére.  Ilyenkor könnyebbséget ad, ha először megtisztítjuk az érzelmi, gondolati, energetikai tereket. Fellazulnak a megszokott zárt gondolati és érzelmi szokások, letisztul, átalakul a valóságról alkotott kép, változik a látásmód, s ezzel beindulnak a tisztító és öngyógyító folyamatok. A lélek megkönnyebbül hiszen sok terhet le lehet tenni ilyenkor.

A kezelés alapja a Bartha Erikától tanult Szivárvány energetikai kezelés, kicsit másképp, úgy ahogy bennem érett, integrálódott a több, mint 10 év tapasztalatai alapján.

Emellett lehet,  alkalmazok vizualizációs gyakorlatokat ill. van hogy finom tollakkal érintem meg a finom mezőket.

 

A kezelés ára: 10 000 Ft/ alkalom (kb. 60 perc)

Az energia megtartásához 3  kezelés ajánlott heti  1 alkalommal egymásután.

Jelentkezés, időpont egyeztetés a Elérhetőségek menü pontban található telefonszámon vagy e-mail címen lehetséges.