Mi köze a kvantumgyógyításnak az Ébredéshez?

 

Minden tapasztalat bennünk születik és bennünk múlik el. A külvilágnak tűnő valóság ill. a valóságnak tűnő külvilág belül van. Ez a kvantumfizika  egyik üzenete. A tudatos vagy éppen nem tudatos megfigyelő az, aki választ a lehetőségek sokaságából minden töredék pillanatban.

Igen, minden töredék pillanatban a világ újra születik. Mi emberek mégis folyamatosnak éljük meg a valóságot, s általában tudatosság nélkül, automatikus elme működéssel választunk újra, általában ugyanazt vagy hasonló rezgésű tapasztalatot.

Egyrészt ott van valahol a  térben az egészség, a béke, az életerő, a kreativitás, minden  égi és földi jó, minden lehetőség adott az örömteli élethez, s mégis keveseknek adatik meg ez a tapasztalat.

Vajon mi az amitől életünk könnyedén, erőfeszítés nélkül megváltozhat egy örömtelibb irányba?

Az emberek a “boldogságot” keresik, boldog szülinapot, új évet, ünnepeket stb. kívánunk egymásnak.

Boldog, boldog, boldog…  Mi is az a boldogság? Egyszerűbb, mint gondolnánk,  könnyű, mert a lehetőség mindig itt van az orrunk előtt és mégis nehéz. Nehéz, mivel a gondolati és érzelmi hozzáállásunknak kell  változnia.

A boldogság egyfajta látásmód, ahogy a világra tekintesz.

Tiszta szívvel átadni az irányítást az maga a boldogság. Kinek? A Tér és az idő korlátain túli önmagadnak. Hogy könnyebb teremteni? Egyedül a személyes tapasztalatok, képességek által vagy a bennünk levő isteninek átadva az irányítást?

Van benned valami, ami szent és sérthetetlen.  Ami tökéletes és csak arra vár, hogy rátalálj és engedd kibontakozni. A jóllét, a béke, a boldogság a kreativitás már ott van benned. Tanuld meg látni a szépséget.   Ez nem valami spiri duma. Ez a Valóság.

Benned van a szeretet esszenciája, az maga a lényed esszenciája. Adj teret neki, figyelj rá.

Engedd, hogy átvegye a “terepet”, gyógyítsd magad, legyél szabad, teremts vele. A Mindenség tágas. Egészség, bőség, lelki béke, boldogság, szabadság bármit jelent is neked itt van. A kvantumgyógyítás segít találkozni azzal ami eleve ott van.  Ideje fókuszt váltani! Legyél szabad!

Változtasd meg  a módot, ahogy felfogod és értelmezed a világot.

 A spiritualitás nemcsak egy divatos kiegészítő! A spiritualitás maga az élet, nem választható el a hétköznapoktól. Könnyű füstölők és gyertyák között egy csoportos foglalkozáson békésnek lenni. Kérdés, hogy a békét tudod-e tovább vinni? S jelen tudsz-e lenni az életedben?

Bármit lehet így csinálni, odaadva magad az isteninek benned. Túllépve a rég idejét múlt önmeghatározásokon. A legkisebb erőfeszítéssel rábízva magad valami személyiségeden túlinak, ami túlmutat minden elme általi elképzeléseden. A Forráshoz való kapcsolódás a lényege a kvantumgyógyításnak. A változás a gondolatok nélküli térben történik és ebben segítek.

Hogyan  történik a konzultáció arról itt olvashatsz? Lehetek az útitársad…

 

Mi köze a kvantumgyógyításnak az Ébredéshez?
Tagged on: