Visszajelzések

  Köszönöm és szívből örülök, hogy értéket adhatok.

 

Visszajelzések

 

KvantumTudatosság visszajelzésekhez

Hawai’i életszemlélet és szellemi tudás visszajelzésekhez

 

 

Visszajelzések KvantumTudatosság

 

A képzés minden percét szerettem. A tudatosság egy ideje foglalkoztat, gyakorlom is, és nagyon nyitottan, örömmel érkeztem a kvantum tudatossághoz. Az elméleti része is érdekelt, és még jobban a gyakorlat – hogyan tudom másokat és saját magamat támogatni a még jobb életminőség elérésében. Legjobban a saját történeteidet szerettem, amiktől egyrészt teljesen hiteles lett minden elhangzott szó, másrészt alkalmazási példaként is szolgáltak. A gyakorlatok világosak, egyszerűen megérthetőek és jól követhetőek voltak, ráadásul azonnali sikerélményt is adtak. Kedvességed, pozitív személyiséged, elkötelezettséged és a belőled sugárzó szeretet jócskán megkönnyítette a ráhangolódást és erős motivációt adott nekem ahhoz is, hogy azóta is minden nap gyakoroljak, újabb és újabb fantasztikus sikerélményekhez jussak. Hálásan köszönöm és várom a folytatást! Zoli (KvantumTudatosság online tanfolyam)

 

“Kedves Marianna!  Hálásan köszönöm ezt a csodás két napot. 

Nagyon boldog vagyok hogy nálad végezhettem el ezt a tanfolyamot. MIndenképp szeretném ennek a haladó verzióját. És egyben nagyon érdekelne a Hawaii masszázstól kezdve minden más amit beszéltünk. 
Nagyon várom a folytatást. 
Csodákkal teli napokat kívánok sok szeretettel: Krisztián” (KvantumTudatosság online tanfolyam)

“Kedves Mariann 😇 Hálásan köszönöm ezt a csodás 2napot. Nagyon jól éreztem magam és nagyon boldog vagyok, hogy ilyen sokat tanulhattam. Alig várom, hogy újra átnézzem ezeket a szuper kis anyagokat. Várom a mihamarabbi személyes találkozást. Áldott csodás napokat kívánok.

Szeretettel: Krisztián    (KvantumTudatosság II. online tanfolyam)

“Sok minden kavargott a fejemben amikor jelentkeztem a tanfolyamra, mert az interneten fellelhető töménytelen mennyiségű információ kissé összezavart, mégsem igazán tudtam a gyakorlatba átültetni az olvasottakat, látottakat. A KvantumTudatosság tanfolyamon kifejezetten tetszett, hogy Mariann külön figyelmet szentelt az elméletnek is és türelmesen válaszolt számtalan felmerülő kérdésemre. Én az a típus vagyok, aki akkor tud igazán hinni valaminek a működésében, ha érti is ami mögötte van. Az elmélet mellé pedig kézzelfogható, használható technikát is kaptunk, így teljes a kép. Azóta is sorban jönnek a felismerések, esnek le a tantuszok az életem összefüggéseivel kapcsolatban, így jóval többet kaptam, mint csupán elméletet és technikát. Szeretettel ajánlom azoknak, akik érzik a hívást.”  – Ági (KvantumTudatosság tanfolyam)


 

“Drága Mariann, köszönöm neked a csodálatos hétvégét.  A mirigy duzzanatom teljesen elmúlt. Ez a tanfolyam csodás, családias és értékes volt számomra ölellek nagy nagy szeretettel. ” – Éva (KvantumTudatosság tanfolyam)

 

“Köszönöm a lehetőséget.
Azt gondolom, hogy jól érezhető volt mindkét nap a tiszta szándékod, hogy átadd a témával kapcsolatos tudásod. Tetszett a közvetlenséged és érezhető volt, hogy tapasztalatból adod át ezt a tudást, ténylegesen ismered és használod a kvantum gyógyítást.
A szeretet vezérelt, nagyon érdekes és hasznos dolgot hallottam Tőled.
Még egyszer köszönöm a tanítást ! ”  – Gábor (KvantumTudatosság tanfolyam)


 

“Életem visszazökkent a régi kerékvágásba, én azonban nagyot változtam. Hogy utolérjük egymást, a körülményeimen is változtatok. 
Sokat kaptam tőled. Tudást, hitet, lelkesedést. Eddig is szerettem az utat, amin már egy ideje járok, de segítettél, hogy hitem legyen, hogy ne térjek le. Megszámlálhatatlan remek dolog történt velem az eltelt néhány napban. Milliónyi boldog perc. Hálás vagyok érte. 
Szuper volt az a két nap, a társaság is nagyon jó volt. Az anyagot megkaptam, köszönöm. A fejemben összeállt a hogyan tovább minden apró részlete. Amikor időm engedi, gyakorlok. Mindig van kin. 
Ha nem veszed zokon, néha leírom, hogy haladok. 
Hálás vagyok, hogy megismertelek, és mindent köszönök. – Ildikó (KvantumTudatosság tanfolyam)


 

“Kedves Marianna!
Egy számomra nagyon nehéz és fájó időszakban ismertelek meg. Egy közös ismerősünktől kaptam meg az elérhetőséged, aki nálad végzett tanfolyamot. Szeptember közepén a lányom súlyos balesetet szenvedett, és ismerősöm segítségét kértem, aki téged ajánlott. A lányom akkor kómában feküdt egy külföldi kórházban. Megkaptam az elérhetőséged és még aznap este messengeren megkerestelek. Röviddel keresésem után jelentkeztél.
Elmondtam, mi történt és kértem, hogy segíts. Gondolkodás nélkül felajánlottad, megteszel mindent, ami tőled telik ellenszolgáltatás nélkül. Ezután napi szinten beszéltünk. Elmondtad, hogy megnézted a lányom képeit, videóit, így olyan mintha személyesen ismernéd, és így könnyű ráhangolódnod, hogy napi szinten kezelni tudd. Közben, a párommal hétvégenként látogattuk a lányomat a kórházban. Az orvosok nem sok jóval biztattak, de mi láttunk reakciókat, amiből reményt merítettünk és hittünk a gyógyulásában. Közben beszámoltam neked, milyen reakciókat láttunk a lányomnál és te is elmondtad mit láttál, mit éreztél.
Mikor már-már elveszítettem a hitem, mindig tudtál biztatni és erőt adtál, hogy újra bízni tudjak. Három hétig volt kómában és egy héttel később hazaszállították Magyarországra, akkor még az egyik magyar kórház intenzív osztályára. Jelenleg rehabilitáción van és biztosak vagyunk abban, hogy teljesen felépül. Közben már személyesen is megismertük egymást. Mikor találkoztunk, olyan érzés volt mintha már régóta ismernénk egymást, közvetlen voltál és nagyon kedves, nagyon örülök, hogy megismertelek.
Nagyon köszönöm az önzetlenséged és a lányommal szembeni szereteted , amivel foglalkoztál napi szinten vele.”   – Gabi


 

“Reggel korán elmentem a szokásos reggeli futásomra. Zene a fülembe, kicsit nézés kifelé a csodás parkra, ami aztán átalakul befelé figyeléssé. És futottam, futottam, és végén “megjött” az, ami már mostanában régóta nem. Megint sírtam. Sírtam azért, mert minden-minden annyira szép! Annyira szép és jó!!És ott dobogtam a saját szívem és a mindenség közepén. ”  – Bea (KvantumTudatosság tanfolyam)


 

 

“Köszönöm a pénteki ébresztést-szembesítést magammal, hogy mára már csak a gyógyult sebet látom sebnek. Köszönjük mindketten! Mindennap elmondom neki, hogy tökéletes.” – Tünde (tanácsadás, érintés)

 

“Hihetetlen jól éreztem magam, jó energiák és emberek között voltam és ami még fontosabb, és csak távozás után vettem észre: egyetlen percig sem gondolkodtam azon, hogy ki vagyok, jó vagyok-e, elfogadnak-e, megfelelek-e, beleillek-e a csoportba, képes vagyok-e, és még sok hasonló kérdés, ami rendszerint felmerül, ha belekezdünk valamibe: nos itt egy percig sem volt ilyen és ez nagyon jó állapot volt:-)

Szóval én köszönöm ezeket a megerősítéseket, felismeréseket és tanításokat, és azt a megtapasztalást, hogy a “jó” dolgok mindig történnek velünk, csak észre kell vennünk, hogy mi a jó:-)

Nekem nagyon nagy élmény volt, és gyakorolom is magamon, – egyelőre még csak magamon, mert én vagyok magam számára a legjobb referencia:-)
Szeretettel és hálás köszönettel ölellek.” -Zsóka (KvantumTudatosság tanfolyam)

Szuper volt ez a hétvége, rengeteg jó dolgot hallottam és olyan jó volt a lelkesedésed, feltöltött. -Enikő (KvantumTudatosság tanfolyam)

Kedves Mariann! Hálás köszönetem tolmácsolása mellett szeretném megosztani veled a legfrissebb boldogságomat. Miután ez év júniusának végén részt vettem a tanfolyamodon, hihetetlen ihletet kaptam. Sorsfordító találkozásunkat követően 3 héten belül haza költöztem Angliából, ahol már évek óta éltem. Úgy éreztem itthon van dolgom. És a dolgom, segíteni az embereknek. Augusztus 27.-én találkoztam Györgyivel. Pillanatok alatt barátság szövődött közöttünk. Ez az 50 éves hölgy négy áttétes rákkal küzd már évek óta. 5 alkalommal láttam vendégül otthonomban kezelésre, ezután jött el a ct, szívultrahang és csontizotóp vizsgálatok ideje. Nagy örömünkre a májon eddig volt 2.3 mm-es tumor eltűnt, a másik két vizsgálat eredményei is – hosszú idő óta először – nagyon jók lettek, és ahogy azt mifelénk illik, leleteivel igazolható a változás. A kezelések ideje alatt Györgyi remekül érezte magát, természetesen folytatjuk. Legutóbbi eredményem, hogy Judit barátnőmet kezeltem több alkalommal. Először állandósult derékfájdalommal, majd egy baleset során megsérült, mindig újra feltelt, és feldagadt, fájós térddel. Tegnap beszéltünk, és boldogan mesélte, hogy minden fájdalma megszűnt. Köszönöm neked az utat, amire rátaláltam, és igaz szívvel ajánlom leendő tanfolyami hallgatóidnak, leendő “társaimnak”. -Ildikó (KvantumTudatosság tanfolyam)

 

 

Kedves Marianna! Engem elvarázsoltál a 2 nap alatt! Várom a 3. „ráadás” napot!  István (KvantumTudatosság  tanfolyam)

 

Nagy szeretettel ajánlom mindenkinek Mariann “útját”, mely az én életemben is komoly, pozitív változást hozott, melyet tényekkel tudok alátámasztani… köszönöm… (Bözse – KvantumTudatosság tanfolyam)

 

 

Kedves Marianna! Ezúton szeretném megköszönni, hogy részese lehettem a tanfolyamnak. Segített továbbmenni azon az úton, amelyen elindultam és olyan plusz tudásra tettem szert, amit a mindennapokban a gyakorlás révén egyre nagyobb sikerrel fogok tudni alkalmazni. Hála és Ölelés,Szeretettel: (Laci – Kvantumtudatosság tanfolyam online)

 

November 21-22-én részt vettem Mariann Kvantum Tudatosság tanfolyamán. Nagyon jó tapasztalatokat szereztem. Az elméleti részben sok ismert tudásanyag volt számomra, mégis jó volt az ismétlés. A gyakorlatok viszont teljesen újak voltak és szuper jó érzés volt kipróbálni az adott technikákat. Sikerült egy azonnali gyógyulást is elérnem. Saját magamat kezeltem, és elmúlt az a fájdalmam, ami már több hete megkeserítette a napjaimat. Azóta sem tért vissza. Tényleg szinte hihetetlen az egyszerűsége és nagyszerűsége ennek a tudatosságnak. Köszönöm, Mariann! (Erzsike – KvantumTudatosság tanfolyam online)

 

 

Visszajelzések Hawai’i életszemlélet és szellemi tudás

Kedves Mariann! 
Gyönyörű az új honlapod és a bemutatkozásod is szív lélek és értelem. Nagyon tiszta finom rezgése van, mint a lényednek,  melyet a Huna tanfolyamon ismételten tapasztalhattam. Tartalmas kiscsoportos autentikus videókkal tüzdelt tanfolyam volt, amit külön köszönök és azt is hogy a résztvevők egyedi kérdéseire problémáira is időt szakitottál közben. Energetikailag es lélekben is emelő volt ez a két nap, a hozzáállásod is.  A meditációk tantusz megértést szültek nem csak számomra. Köszönet égieknek is érte. – Andrea

 

“Mariann mögött temérdek spirituális kaland van, mégis végtelen józansággal adta át megéléseit. Különösen szimpatikus volt az alázata és tisztelete a közvetített tudás és tanárai, forrásai felé! Semmi nagyzolás, semmi kérkedés, csak a tiszta szándék!
Ami pedig a hawaii szellemiséget illeti, mindenkinek ajánlom merítkezésre, aki ösztönösen vonzódik a békesség, a lágyság, az élet örömteli és szeretetteljes megélésének minőségeihez. Számomra hazatalálás volt! ” – Lilla (online tanfolyam)

 

“Nagy energiák mozdulhattak meg bennem a Hawaii tanfolyam során, mert sorra történtek velem a dolgok az esemény után és közben (és már előtte is..). Nagyon jó benyomásom volt, mert:
– közvetlen, nyitott és pozitív vagy, és te magad is képviseled a hawaii szellemiséget
– érződött a tapasztalatod a témában és a tág látókörűséged, amikor szükséges volt, más területekről is hoztál be hasznos információkat
– éreztem a hawaii energiákat, és ”el is vittél minket Hawaiira” (képek, beszámolók, zene, …)
– végig nagyon jó hangulat volt, köszönhetően neked és a társaságnak

Köszönök mindent, nagyon jól éreztem magam, úgy érzem, sokat kaptam, és örülök, hogy megismertelek! 🙂 ” – Miklós (Huna workshop)

 

“Mariann, én ma gazdag lettem.” – Emese (Huna workshop)

 

“Kedves Mariann, nagyon köszönöm a masszázst, ma érzem igazán a hatását: nagyon tisztán vehető a belső hangom, amitől áramlik az élet. ”   – Melitta (Lomilomi masszázs)


 

“Hálásan köszönöm, hogy időt szántál rám és segítettél,  sokat jelent nekem ez a találkozás!
A testem erősebb, tényleg minimális fájdalommal.  A lelkem is megkönnyebbült, egészen jól ment az elfogadást, a helyzettel szemben nyugodtabb vagyok.
Köszönöm az ölelést, a kedvességed!”   – Zsuzsi (tanácsadás, érintés)

 

“Kevés dolog volt Budapesten, amit sajnálok, de ezek között van az ön csodálatos masszázsa, amit nagyon fogok hiányolni. Ha, még egyszer Budapestre látogatok, biztos felhívom. Köszönöm a kedvességét és a türelmét. Sok sikert és csodálatos élményeket kívánok Hawaii-on.” – Tibi Bácsi (Lomilomi masszázs)


 

 

“A tegnapi nap minden pillanatát köszönöm! Nagyon jól éreztem magam. Reggelig is el hallgattalak volna…:))) Ezt a filozófiát maximálisan a magaménak érzem. Nagyon hiteles vagy számomra! Kívánom hogy ez a Ragyogás amit sugárzol,és a feltétel nélküli szeretet kísérjen tovább bármerre jársz! Áldás Reád! Szeretettel.”  Évi (Hawaii előadás)

“Sokkal többet kaptam, mint amire számítottam.”  Ágnes (Aloha Hawai’i előadás)

 

“Drága Mariann! Köszönöm szépen, hogy megtanítottad nekem a lomilomi masszázst. Profi módon tanítasz, a kedvesség sugárzik a lényedből. A tanfolyam alatt megtapasztalhattam a masszázs varázslatos hatását, amely kellemesen harmonizálja a testet, lelket, szellemet, számomra olyan, mint egy meditáció. Örülök, hogy személyedben egy új baráttal gazdagodtam! ”  (Erzsike, aki kizárólag tőlem akart Lomilomi masszázst tanulni.)