Világlátásom

 

Hiszem és tudom, hogy Létezésünk messze túlmutat a látható valóságon. A fizikai  betegségek, lelki problémák, számunkra nem megfelelő események, élethelyzetek a hozzánk tartozó mentális, érzelmi világokból, családi mezőnkből és egyéb csoportos ismert és ismeretlen tudati terekből erednek. Életünk történései tudatállapotunk, rezgésünk függvénye.  A változás lehetősége ezekben a dimenziókban zajló folyamatokban rejlik. S a felelősség a saját kezünkben van. Tarts igényt erre a szabadságra!

A létezés  alapenergiája a szeretet. A világot a szeretet élteti. Nem pusztán egy múló érzés, hanem egy bennem születő állapot. Egy tudati állapot.

Hiszem és tudom, hogy az élet sokkal több lehetőséget ad, mint hogy csak valahogy elszenvedjük.

A szeretet, az életerő és az öröm természetes állapotunk. Túl a személyes valóságunkon van egy Tér, ahol a létezés öröme és a béke nyújtózik a végtelenbe, ahol elképzelhetetlenül nagy a szabadságunk és ahol a Mindenséghez kapcsolódunk.

Grandpierre Atilla, aki sok minden más mellett  a fizikai tudományok kandidátusa is, nagyon szépen fogalmazza meg az Élet titka című írásában:

 

“Ha átéljük életünk lényegét, forrását, ha lelki, tudatos kapcsolatba kerülünk a Nagy Egésszel, elönt az életöröm és kinyújtózik bennünk a biztonság tudata, mert az Egész a kozmikus, végtelen világban honol, az Öröklét ma már meseszerűnek tűnő világában. Végtelen energiából meríthetünk, az Élet kimeríthetetlen forrásából. Találkozunk azzal az egységesítő élménnyel, amely képessé tesz bennünket, mintegy kiemelkedve életünk síkjából arra, hogy rálássunk életünk egészére és képessé váljunk életünk egészének irányítására. ”    

 

Meglátni, megtanulni látni a szépséget, megtapasztalni a  lehetőségeid sokaságát, a létezés áramlatában lenni.  Ebben lehetek az útitársad az elmédből a szíveden át az Ébredés útján.