Kutics Marianna

Kutics Marianna

 

 

“…ha te magad szabad vagy…  felismered saját veleszületett szabadságodat, akkor a lényed megöleli az egész világot. A lényed megöleli az egész világot és a világ tud erről.”      – Mooji

 

 

Quantum Balance életviteli és motivációs tanácsadó, okl. rendszerszervező és okl.üzemgazdász, tréner, lélekgyógyító, a hawaii kultúra egyik hazai közvetítője, de ezek csak címkék.

Egy bizonyos mennyiségű és minőségű  tapasztalati és elméleti tudásra tettem szert az elmúlt 30 évben, ami 2 területen kristályosodott ki: Tudat alapú világlátás  és hawaii gyógyító tradíciók.

Hosszú utat jártam be. A létezés, az univerzum és a világ működése mögötti láthatatlan összefüggések  iránti érdeklődés indított el az 1990. táján önismereti tréningekre,  így találkoztam különböző kultúrákkal, lélekgyógyító módszerekkel, megéltem leírhatatlan  élményeket, ismerkedtem különböző szellemi utakkal és így jutottam el a sajátomhoz. Ha érdekel a “spirituális múltam”, kitől és mit tanultam,  arról itt olvashatsz. Van mit  megosztani 29 év tapasztalatából az Ébredés útján.

Bőven van saját élményem gyermekkori traumákban, felnőttkori szorongásban, félelmekben, önbizalom, önbecsülés hiányában, az egészség elvesztésében, megjártam én is a magam mélységeit és az ezekből kivezető utat is.

Tudom milyen az amikor átjár a Létezés öröme, akár az Extázis, akár a Csend. Azt is ismerem,  amikor a lélek be van záródva saját elméjének börtönébe és látszólag nincs kivezető út.  A jó hír, hogy van.  Attól még van, hogy éppen nincs rálátásunk. Ezt tapasztalatból mondhatom.

Alapvetően kétféle módszert alkalmazok. Egyik a világ Tudat alapú megértésén, a másik a Hawaii  gyógyító hagyományokon alapul. Van mikor energetikai tisztítást ajánlok első körben, mely megtisztítja a testi, érzelmi és gondolati mezőket. Gyakran merülünk el a belső érzelmi világban, hogy   itt segítsek megszabadulni a szeretet, örömöt megélését gátló blokkoktól. Az együtt töltött idő alatt  különböző módokon lépünk túl a személyesen és hangolódunk együtt  a mindig és mindenben jelenlevő Forrásra. A láthatatlan, forma nélküli, mindent létrehozó és mindent összetartó Szeretetre.

Az ősi szellemi utak, Hawaii ősi kultúrája, gyógyító művészete és  a Tudat alapú tudomány  ugyanazon egyetlen Igazság különböző megnyilvánulási formái. Ezek segítségével támogatlak abban, hogy felismerd saját teremtőképességed, hogy megváltozzon a nézőpontod, amitől megváltozik az észlelésed, másképp tudsz ránézni magadra és lehetőségeidre.  A legnagyobb szabadság az elmében fenntartott elképzelések sokasága nélküli lét.

Tudom támogatni a visszatérést az eredendő harmóniához, a belső egyensúlyhoz, megtalálni és helyreállítani a kapcsolatot saját testükkel, lelkükkel és szellemükkel – gyógyító szeretettel, figyelemmel, érintéssel.

Ha úgy érzed, hogy életed valamely területén elakadtál, testi vagy lelki szinten segítségre van szükséged, várlak szeretettel.

Örömmel veszem azt is, ha a segítségemet a céljaid elérése kapcsán veszed igénybe.

Az egyéni konzultációról itt találsz bővebb információt.