Kutics Marianna

Kutics Marianna

 

 

“…ha te magad szabad vagy…  felismered saját veleszületett szabadságodat, akkor a lényed megöleli az egész világot. A lényed megöleli az egész világot és a világ tud erről.”      – Mooji

 

Életviteli és motivációs tanácsadó (aki tanács helyett szemléletet mutat), tréner, lélekgyógyító, a hawaii kultúra egyik hazai közvetítője, rendszerszervező, de ezek csak címkék.

Évtizedeken át kutattam a létezés, az univerzum titkait. A szépség, az öröm és a szenvedés titkait önismereti tréningeken, pszichológus kanapéján, gyógyító tanfolyamokon. Különböző kultúrák szellemi útjaival ismerkedve, lélekgyógyító módszerek sokaságával.

Megéltem nehéz időszakokat és leírhatatlan élményeket, mint extázis, transz és Csend, Önmagam megtapasztalása.

Ma már nem kutatok, nem akarok mindent megérteni, felfogtam, hogy nem is lehetséges, sőt nem szükséges. Inkább hagyom, hogy  magával vigyen egyfajta szemlélődő állapot. Ma a legnagyobb szabadságot és lelki békét az elmében fenntartott elképzelések sokasága nélküli lét adja. Egyszerű és letisztult életre törekszem.

Felismertem, ahogy változik a képünk önmagunkról, a lehetőségeinkről,  úgy változik meg a világ érzékelésének folyamata,  úgy tágul ki a Tér és  jelennek meg új minőségek, mint pl. gyógyulás, kreativitás, az öröm és a szeretet természetes állapota.

Ehhez adok támogatást Tudat alapú világlátással és tradicionális hawaii gyógyító eszközökkel. Ez a két terület, mely átjárja a szívemet. Ebben kristályosodott ki a 30 éves intenzív szellemi út.

A hozzám fordulóknak  a különböző elakadások feloldása mellett új nézőpontot, szemléletet adok belső világuk felfedezése, az Ébredés útján –  szeretettel, értő figyelemmel, érintéssel biztonságos térben.

Mindkét témában tartok tanfolyamot, workshop-ot és egyéni foglalkozásokat.