Kutics Marianna

Kutics Marianna

 

 

“…ha te magad szabad vagy…  felismered saját veleszületett szabadságodat, akkor a lényed megöleli az egész világot. A lényed megöleli az egész világot és a világ tud erről.”      – Mooji

 

Kutics Marianna tanácsadó és tréner 2 speciális területen: Kvantumgyógyítás  és Hawaii sámánizmus. Igen,  összeér a múlt a jelennel, a tudomány az ősi kultúrával, mert az igazság örök érvényű, nem kötött sem térhez sem időhöz.

Lételemem a szabadság. Sokáig erős volt bennem a világ megértése iránti szándék. A tudásvágy, mely a külső univerzum távoli pontjait kutatja és amely elvisz befelé lényem középpontjába. S ez a kettő valahol, a szemmel láthatatlanban  találkozik.

Ma már nem akarok mindent megérteni, felfogtam, hogy nem is lehetséges, sőt a Lét könnyűségéhez nem is szükséges.  Az Élet  könnyű és egyszerű, ha hagyom, hogy  magával vigyen ez a szemlélődő állapot.  Az élet az VAN és olyan amilyen. Bármilyen átalakulás az akarati mezőkön túl a Csenden át következik be. Ez egy másfajta szándék. Itt zajlik a kvantumgyógyítás és Hawaii gyógyító művészete is ide vezet.

Hosszú utat jártam be. A létezés, az univerzum és a világ működése mögötti láthatatlan összefüggések  iránti érdeklődés indított el az 1990-es évek elején önismereti tréningekre,  így találkoztam különböző kultúrákkal, lélekgyógyító módszerekkel, megéltem leírhatatlan  élményeket, ismerkedtem különböző szellemi utakkal és így jutottam el a sajátomhoz. Ha érdekel a “spirituális múltam”, kitől és mit tanultam,  arról itt olvashatsz. Van mit  megosztani 27 év tapasztalatából az Ébredés útján.

Bőven van saját élményem gyermekkori traumákban, felnőttkori szorongásban, félelmekben, önbizalom, önbecsülés hiányában, megjártam én is a magam mélységeit és az ezekből kivezető utat is. Tudom milyen az amikor átjár a Létezés öröme, akár az Extázis, akár a Csend, ami nem a zaj hiánya. Ismerem  az érzést, amikor vágtat bennem az életerő és sorra teljesülnek a vágyaim.  Azt is ismerem,  amikor a lélek be van záródva saját elméjének börtönébe és látszólag nincs kivezető út.  A jó hír, hogy van.  Attól még van, hogy éppen nincs rálátásunk. Ezt tapasztalatból mondhatom.

Alapvetően kétféle módszert alkalmazok. Egyik a Kvantumszemléleten alapul, a másik a Hawaii sámáni gyógyító hagyományokon. Van helyzet, amikor energetikai tisztítást ajánlok első körben, mely megtisztítja a testi, érzelmi és gondolati mezőket. Gyakran merülünk el a belső érzelmi világban, hogy   itt segítsek megszabadulni a szeretet, örömöt megélését gátló blokkoktól.

Az együtt töltött idő alatt  különböző módokon lépünk túl a személyesen és hangolódunk együtt  a mindig és mindenben jelenlevő Forrásra. A láthatatlan, forma nélküli, mindent létrehozó és mindent összetartó Szeretetre. Az ősi szellemi utak, Hawaii ősi kultúrája, gyógyító művészete és  a Tudat alapú tudomány  ugyanazon egyetlen Igazság különböző megnyilvánulási formái. Ezek segítségével támogatlak abban, hogy felismerd saját teremtőképességed, hogy megváltozzon a nézőpontod, amitől másképp tudsz ránézni magadra, a körülményeidre és lehetőségeidre. A legnagyobb szabadság az elmében fenntartott elképzelések sokasága nélküli lét.

Ha úgy érzed, hogy életed valamely területén elakadtál, testi vagy lelki szinten segítségre van szükséged, várlak szeretettel. Örömmel veszem azt is, ha a segítségemet a céljaid elérése, teremtőerőd felismerése kapcsán veszed igénybe.

Az egyéni konzultációról itt találsz bővebb információt.